Η τετραήμερη επιδρομή της σπείρας κακοποιών… έλαβε τέλος!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι συλληφθέντες ηλικίας 29, 31 και 32 χρόνων μαζί με τον τέταρτο που διέφυγε, είχαν διαπράξει τις τελευταίες ημέρες συνολικά δέκα κλοπές τις τελευταίες τέσσερις ημέρες

Η τετραήμερη επιδρομή μιας σπείρας κακοποιών στα χωριά της Ηλείας και της Αχαΐας, έλαβε τέλος με τη σύλληψή τους από άνδρες της Ασφαλείας Ήλιδας και της Ο.Π.Κ.Ε. Πύργου, που εντόπισαν τους τρεις από τους τέσσερις στη Γαστούνη και το Τραγανό Ηλείας και αναζητούν έναν 40χρονο τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά.

Οι συλληφθέντες ηλικίας 29, 31 και 32 χρόνων μαζί με τον τέταρτο που διέφυγε, είχαν διαπράξει τις τελευταίες ημέρες συνολικά δέκα κλοπές τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, στην Αμαλιάδα, τα Σαβάλια, τον Αμπελόκαμπο, το Τραγανό, τη Δάφνη, τον Άγιο Ηλία, τον Κόροιβο, τη Γαστούνη και τα Βραχναϊικα Πατρών, όπου διέρρηξαν τέσσερα καταστήματα σπάζοντας με πέτρες τις τζαμαρίες και αρπάζοντας τις ταμειακές μηχανές. 

Ακόμη, διέρρηξαν δυο σπίτια και έκλεψαν μετρητά και κοσμήματα, ενώ παραβίασαν και δυο οχήματα. Στις μετακινήσεις τους οι δράστες χρησιμοποιούσαν μια μοτοσικλέτα και ένα φορτηγό που είχαν κλέψει από το Τραγανό και τα Βραχναίκα αντίστοιχα. Μάλιστα, πυρπόλησαν το φορτηγό για να σβήσουν τα ίχνη τους.

Στην πορεία της προανάκρισης αποκαλύφθηκε ότι σε βάρος του 29χρονου και του 32χρονου εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης του ανακριτή Αμαλιάδας για κλοπές, ενώ για τον 32χρονο εκκρεμούσε και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας για κλοπή, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δύο ετών. 

Οι τρεις νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος, εμπρησμό και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση. Όλοι κρατούνται για απολογηθούν στον ανακριτή, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση για να διαλευκάνουν πλήρως την δράση τους.

protothema.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Γορτυνία

Την Τετάρτη 24/04/2024 λόγω εργασιών δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, θα...

ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ για Φεστιβάλ Κωμωδίας Τρίπολης

Το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ πάντα κοντά στα μεγάλα γεγονότα της...
00:00:00

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Γορτυνίας Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Α. Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο