Αδέσποτο δάγκωσε ηλικιωμένο στο κέντρο της Καλαμάτας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αδέσποτο σκυλί δάγκωσε χθες το πρωί ηλικιωμένο άνδρα στο κέντρο της Καλαμάτας, στην αρχή της Αριστομένους, την ώρα που περπατούσε αμέριμνος.

Ο άνδρας που πονούσε, πήγε στη μονάδα του ΠΕΔΥ (πρώην ΙΚΑ) Καλαμάτας, όπου έκανε αντιτετανικό ορό, ενώ ο υπεύθυνος γιατρός τον ενημέρωσε πως ενδέχεται το πόδι του να πρηστεί και να χρειαστεί αντιβίωση.

Εκπρόσωπος της οικογένειάς του που μας πληροφόρησε για το γεγονός, μας είπε ότι πρόκειται για ένα καφέ σκυλί που τριγυρίζει στη οδό Νέδοντος και σε άλλα κεντρικά σημεία της Καλαμάτας. Επίσης, δήλωσε ότι ενημέρωσαν το Δήμο Καλαμάτας, για να κινητοποιηθεί και να προλάβει τα χειρότερα και κυρίως το ενδεχόμενο το σκυλί να επιτεθεί σε κάποιο μικρό παιδί.

φωτογραφία αρχείου

eleftheriaonline.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο