Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Ζευγολατιό Κορινθίας – Τρεις πυροσβέστες τραυματίες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στις φλόγες τυλίχτηκε σπίτι στο Ζευγολατιό Κορινθίας από τη μεγάλη πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει το μεσημέρι της Πέμπτης (13/07) σε δασώδη περιοχή – Τρείς πυροσβέστες τραυματίστηκαν – Δείτε σοκαριστικά βίντεο και φωτογραφίες από τη φωτιά

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/eMc4NApLZng” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η φωτιά που εκδηλώθηκε σε δύσβατη περιοχή στους Αγίους Αποστόλους κοντά στο Ζευγολατιό Κορινθίας.

Τρεις πυροσβέστες τραυματίστηκαν κατά την προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς.

Οι πυροσβέστες τραυματίστηκαν όταν ανατράπηκε ρυμούλκα αγροτικού μηχανήματος με το οποίο επιχείρησαν να προσεγγίσουν το μέτωπο της πυρκαγιάς, καθώς δεν υπάρχει δρόμος για τα πυροσβεστικά οχήματα.

Οι τρεις πυροσβέστες, εκ των οποίων ο ένας είναι σοβαρότερα τραυματισμένος, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου εξετάζονται στα Επείγοντα.

Στο νοσοκομείο έχει μεταβεί και ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Βασίλης Καπέλιος.  Από το γήπεδο του Συνοικισμού Κορίνθου στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο. Μάλιστα, το απόγευμα ο πυροσβέστης που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από το γήπεδο του Συνοικισμού Κορίνθου στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο.

{gallery}fotia_zeygolatio{/gallery}

korinthostv.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο