Θρίλερ με τη δολοφονία 35χρονης στους Γαργαλιάνους – Ανακρίνεται ο σύζυγός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Είχε φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί του 2016 για την Μεσσηνία – Είχε άλλα 3 παιδιά – Φέρει τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο

Το χέρι που τράβηξε την σκανδάλη και σκότωσε την 35χρονη Γεωργία Φιλοπούλου στη Μεσσηνία αναζητά η Αστυνομία. Η γυναίκα βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, έχοντας τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, έχουν βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα από τις καταθέσεις ατόμων που γνώριζαν την άτυχη Γεωργία, ενώ αυτή τη στιγμή στο Τμήμα Ασφαλείας βρίσκεται ο σύζυγός της Αναστάσιος και καταθέτει. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο σύζυγος είναι ο βασικός ύποπτος αφού αυτός ήταν που τη είδε για τελευταία φορά.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, συνέλεξαν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης, ενώ η σορός της γυναίκας θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία, προκειμένου να γίνει νεκροψία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο άνδρας της την αναζητούσε από τις 7:30 το πρωί, μέχρι που τη βρήκε μέσα στο αυτοκίνητό τους, πεσμένη στη θέση του συνοδηγού και το κεφάλι της να βρίσκεται μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Η άτυχη 35χρονη είχε πάει με το σύζυγό της για να μαζέψουν ελιές, σε διαφορετικά σημεία στο τρίτο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γαργαλιάνοι-Λεύκης.

Όταν ο σύζυγός της Αναστάσιος την εντόπισε μέσα στα αίματα, νεκρή, σοκαρισμένος, κατάφερε να τηλεφωνήσει στην αστυνομία.

Η Γεωργία Φιλοπούλου πολύτεκνη μητέρα τεσσάρων παιδιών, ηλικίας 1 έως 10 ετών, είχε γίνει θέμα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αφού έφερε στη ζωή το πρώτο παιδί της Μεσσηνίας για το 2016. Το κοριτσάκι είχε γεννηθεί μέσα στο ασθενοφόρο στο δρόμο για Καλαμάτα, την 1η Ιανουαρίου και ήταν μάλιστα το δεύτερο μωρό της Ελλάδας για το έτος.

protothema.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρεμιέρα για πέντε ταινίες: Ξεχωρίζει η «Μην Ανοίγεις την Πόρτα» των Unboxholics

Οι ταινίες που προβάλλονται στα Victoria Cinemas Cineville Τρίπολης Πρόγραμμα...

Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Οιχαλίας ο Βασίλης Μητρόπουλος

Ορκίστηκε ενώπιον της Δημάρχου Οιχαλίας Γιώτας Γεωργακοπούλου, ο δημοτικός...

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς εξελίσσεται το έργο που συνδέει το χωριό Τουρκολέκα με τα Καλύβια του Δήμου Οιχαλίας

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς εξελίσσεται το έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου...

Μονεμβασία: Φωτιά στον Άγιο Στέφανο

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στον Άγιο Στέφανο,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο