Κοινωνία

Πρόκειται για δύο τοξικομανείς που ήρθαν στα χέρια για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο-Ο ένας από τους δύο έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε θανάσιμα το θύμα-Εντοπίστηκε και συνελήφθη αμέσως ο δράστης πριν προλάβει να διαφύγει
Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στόν τρίτο όροφο στην οδό Αυγής και Γρηγορίου Λαμπράκη σε σπίτι ηλικιωμένης. Η φωτιά περιορίστηκε μετά την επέμβαση της πυροσβεστικής.
Και νέα κρούσματα ληστειών είχαμε αυτές τις ημέρες στον ιστορικό Πραστό της Κυνουρίας.
Πέθανε σε ηλικία 81 ετών ο Λαγκαδινός Ακαδημαϊκός Άγγελος Δεληβορριάς, κορυφαίος κλασικός αρχαιολόγος, καθηγητής Ιστορίας της Τέχνης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και επί 41 χρόνια διευθυντής του Μουσείου Μπενάκη.
Πέθανε σε ηλικία 81 ετών ο Λαγκαδινός Ακαδημαϊκός  Άγγελος Δεληβορριάς, κορυφαίος κλασικός αρχαιολόγος, καθηγητής Ιστορίας της Τέχνης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και επί 41 χρόνια διευθυντής του Μουσείου Μπενάκη.
Τέσσερις μήνες φυλακή σε κυνηγό για συρματοθηλιές στην Αρκαδία
Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε  του Αγίου Γεωργίου στην εκκλησία του φερώνυμου χωριού της κοινότητας Δωρίου της Μεσσηνίας.
Την προηγούμενη Τετάρτη είχε επιχειρηθεί ηλεκτρονικός πλειστηριασμός
Δυστυχώς νεκρός ανασύρθηκε ο άνδρας που έκανε αλεξίπτωτο πλαγιάς με ομάδα φίλων του και για άγνωστο λόγο κατέπεσε σε δύσβατη ορεινή περιοχή και σε χαράδρα 150 μέτρων σε περιοχή της Επιδαύρου στην Αργολίδα.
Την Πέμπτη (19/4) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης, μαζί με ένα 20χρονο, έκλεψαν πετρέλαιο, καθώς και τη μπαταρία γεωργικού ελκυστήρα...
Σελίδα 1 από 278

logofootermedia