Π. Νίκας: Θα αντιμετωπισθεί το πρόβλημα με τα ταξί και την εξυπηρέτηση των επισκεπτών κρουαζιέρας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμαρχος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το μεγάλο αριθμό ταξί για την εξυπηρέτηση των τουριστών κρουαζιέρας και τη δυσλειτουργία της Φαρών και της Ναυαρίνου, ανέφερε τα εξής: «Ο Δήμος Καλαμάτας έχει κάνει το τελευταίο διάστημα πολύ μεγάλη προσπάθεια για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας και χαιρόμαστε διότι προσεγγίζουν στο λιμάνι της πόλης μας δεκάδες κρουαζιερόπλοια κάθε χρόνο.

 

Με το πεζοδρόμιο που κατασκευάσθηκε στη Φαρών και διασυνδέει την Παραλία με το Κέντρο και το Ιστορικό Κέντρο, με την αποκομιδή των αστικών απορριμμάτων των κρουαζιεροπλοίων και τη διαχείρισή τους, με την υποδοχή που κάνει ο Δήμος στους επιβάτες των κρουαζιεροπλοίων, όπως και με την ευγένεια όλων των επαγγελματιών, η ελκυστικότητα της πόλης είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Υπάρχει ένα πρόβλημα με τα ταξί, διότι πρέπει να βγάλουν μεροκάματο και 1.500 τουρίστες πρέπει να εξυπηρετηθούν. Θα αντιμετωπισθεί το πρόβλημα αυτό με την ολοκλήρωση του masterplanτου λιμανιού, οπότε θα δοθεί η δυνατότητα από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας να μπαίνουν τα ταξί στο χώρο του λιμανιού για να εξυπηρετούν τους επιβάτες, όταν αυτό χρειάζεται. Λίγη υπομονή!».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καιρός: Λάσπη και αφρικανική σκόνη

Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά

Τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Νήσων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά, υποδέχτηκε, στα γραφεία της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου. Η αντιπυρική περίοδος, ο προγραμματισμός και οι κατά τόπους ασκήσεις ετοιμότητας, απασχόλησαν τη συζήτηση, η οποία και έγινε σε απόλυτο κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης. Η κλιματική αλλαγή, οι υψηλές

Συλλήψεις στην Μεσσηνία για όπλα, ναρκωτικά και πλαστογραφία

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Συνελήφθη ένα...

Πρώτη συνεδρίαση για την Περιφερειακή Επιτροπή Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής

Συνεδρίασε για πρώτη φορά η Περιφερειακή Επιτροπή Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής Πελοποννήσου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την Τρίτη 23 Απριλίου, με τη συμμετοχή των εκπροσώπων όλων των παρατάξεων. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Χρυσοβαλάντης Μέλλος, προχώρησε στην εξής δήλωση: «Η Επιτροπή αυτή ασχολείται με θέματα Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο