Το πιο περίεργο τυρί στον κόσμο, το char coal!

Το κατάστημα Manor Farm που έλαβε βραβείο “Καλύτερης Νέας Ιδέας” για το 2014, για την εξαιρετική καινοτομία του.

Το κατάστημα “Manor Farm” sto Leasingham της Αγγλίας είναι γνωστό για το γεγονός ότι πουλάει ένα απο τα πιο παράξενα τυριά στον κόσμο, το char coal. Ο λόγος για ένα κρεμώδες τσένταρ το οποίο περιέχει κάρβουνο και είναι κατάμαυρο. Για όσους το έχουν δοκιμάσει πρόκειται για ένα πεντανόστιμο τυρί αλλά και μια πρόκληση για τους λάτρεις του τυριού.

Είναι ένα ώριμο τσένταρ που αναμυγνείεται με κάρβουνα και παραμένει ιδιαίτερα κρεμώδες, αναφέρει ο Dan Mansfield που είναι ο διευθυντής στο Manor Farm. Η ιδέα του συνδυασμού κάρβουνου και τυριού είναι τόσο ασυνήθιστη που το γευστικό αποτέλεσμα εκπλήσσει. Το τυρί κάνει θραύση σε ιδιώτες καθώς και σε εστιατόρια και ξενοδοχεία, που θέλουν κάτι διαφορετικό στο τραπέζι τους, ενώ ενδύκνεται για σάντουιτς, καναπεδάκια και τριμμένο σε μακαρόνια.

{gallery}tyri{/gallery}

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σεισμός πάνω από 5 ρίχτερ ταρακούνησε την Πελοπόννησο

Εκτιμώμενο μέγεθος σεισμού 5,7 38 χλμ. από Τριφύλλια · Μεσσηνίας...

Κώστας Τζιούμης: «Κάνουμε δουλειά παντού, φροντίζουμε για τα χωριά μας»

Στην υπογραφή συμβάσεων νέων έργων για την Τ.Κ. Βαλτετσίου, προχώρησαν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης και η ανάδοχος εργολάβος, κα. Βασιλική Δημοπούλου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την εκτέλεση του έργου «Αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων Τ.Κ. Βαλτετσίου», με προϋπολογισμό 74.400 ευρώ, καθώς και του έργου "Ανάπλαση κεντρικής πλατείας Κοινότητας Βαλτετσίου", με προϋπολογισμό 120.000 ευρώ. Τα δύο έργα θα υλοποιηθούν με

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...
Μετάβαση στο περιεχόμενο