Η φωτογραφία που κέρδισε τα συγχαρητήρια δεκάδων αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας έρχεται από το Δημοτικό Σχολείο Ανδρίτσαινας

Τελικά δεν παίζει ρόλο, πόσα παιδιά μπορεί να έχει μια σχολική μονάδα ή που βρίσκεται ή αν έχει καλούς δασκάλους ή αν είναι ορεινή ή πεδινή. Παίζει όμως σπουδαίο ρόλο τι συμπεριφορά έχουν αποκτήσει οι μαθητές μέσω της εκπαίδευσης των δασκάλων τους.

 Στην περίπτωση του Δημοτικού Σχολείου Ανδρίτσαινας, μια ιστορικής περιοχής, μιας ορεινής και δυσπρόσιτης με πολλά προβλήματα περιοχής, το χειροκρότημα στους μαθητές είναι το ελάχιστο. Η άψογη συνεργασία μαθητών και της δασκάλας τους κας. Συριοπούλου Βασιλικής απέδειξε πως υπάρχει ελπίδα για τα παιδιά μας αρκεί να τους δίνουμε τα σωστά εργαλεία να διαχειριστούν την σκέψη τους.

Στα πλαίσια των δράσεων του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ σχετικά με την οδική ασφάλεια και οδική συμπεριφορά στα δημοτικά σχολεία της Λεύκης και της Ανδρίτσαινας, στο δεύτερο και στο τέλος της εκδήλωσης, οι μαθητές πιάστηκαν χέρι χέρι και αγκάλιασαν ένα περιπολικό της αστυνομίας με το βαθύτερο νόημα να είναι η αγκαλιά και η βοήθεια των πολιτών αλλά και η συνεργασία με την αστυνομία σε όλους τους τομείς.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία κέρδισε τα συγχαρητήρια και όχι άδικα,και από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας και από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδος αλλά και από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αθήνα.

#ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...

Κορινθία: Αγρότης τραυματίστηκε σοβαρά από φρέζα

Ηλικιωμένος άνδρας εγκλωβίστηκε σε γεωργικό ελκυστήρα (φρέζα) εν ώρα...

Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης Κέντρου Κοινότητας Νότιας Κυνουρίας

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του προσωπικού της...

Κέντρο Κοινότητας | Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης

Ενημέρωση Η προγραμματισμένη κίνηση (29/3/2024) στον Δήμο Τρίπολης, μεταφέρεται λόγω άδειας του οδηγού τηςκινητής μονάδας, από τις 29/3/2024, για την Δευτέρα 1/4/2024.
Μετάβαση στο περιεχόμενο