Παρ’ ολίγον τραγωδία με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ηλείας | Πέρασε πάνω από δρόμο που είχε δημιουργηθεί υπόγεια τάφρος(pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άγιο είχε όπως αποδείχθηκε ο οδηγός και οι επιβάτες του ΚΤΕΛ Ηλείας στο πρωινό δρομολόγιο Πύργος – Νέα Φιγαλεία αφού το λεωφορείο με κατεύθυνση προς Νέα Φιγαλεία απέφυγε τον κίνδυνο για λίγα εκατοστά να ντελαπάρει και να ανατραπεί μέσα σε ποταμό καθώς πάτησε πάνω σε σημείο της ΕΠ.ΟΔ Θολού – Νέας Φιγαλείας όπου υπήρχε εσωτερική καθίζηση και είχε δημιουργηθεί τάφρος.

 Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα είχαμε δυσάρεστες συνέπειες καθώς το βάθος του ποταμού άγγιζε εκείνη την ώρα το 1μ. Λίγη ώρα αφού το ΚΤΕΛ γεμάτο μαθητές και επιβάτες ξαναπέρασε από το σημείο με προορισμό τη Ζαχάρω, ο δρόμος άρχισε να υποχωρεί και να εμφανίζεται η τάφρος γεμάτη νερό από τον διπλανό ποταμό.
Το πρόβλημα διαπίστωσαν οι Εθελοντές Πολτικής Προστασίας Φιγαλείας και αμέσως ενημέρωσαν την Περιφέρεια και την Πολιτική Προστασία της Π.Ε Ηλείας αλλά και την Τροχαία. Στο σημείο έφθασε άμεσα ο Αντιπεριφερειάρχης και μέλος της Πολιτικής Προστασίας Ηλείας Κώστας Μητρόπουλος (όπου και έδωσε αμέσως εντολή να κινηθούν προς το σημείο μηχανήματα έργων και φορτηγά με σκοπό να κλείσει η τάφρος και να μην αποκοπεί η κυκλοφορία), μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο και αστυνομικό Κώστα Καψή αλλά και τον Πρόεδρο του Δ.Δ Λεπρέου Παναγιώτη Νεοφώτιστο. Για λίγες ώρες υπήρξε ανά διαστήματα διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων για λόγος ασφαλείας.

{gallery}ptosi_dromoy_figalia{/gallery}

Thanos Xouliaras#ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη...

Παράδοση έξυπνων ιατρικών συσκευών στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

H Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης πραγματοποίησε εκδήλωση παράδοσης συσκευών στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON «SMART BEAR», στο χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ, την Πέμπτη 18 Απριλίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας, Μαρία Οικονομάκου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Καμαρινόπουλος και Υπηρεσιακοί παράγοντες

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο