Παρεμβάσεις της Πολιτικής Προστασίας Π.Ε Ηλείας σε σημεία όπου υπήρχαν προβλήματα (pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε άμεσες παρεμβάσεις στον οδικό άξονα που οδηγεί από τη Νέα Φιγαλεία στο Ναό του Επικούριου Απόλλωνα προχώρησε αυτές τις μέρες η Πολιτική Προστασία της Π.Ε Ηλείας με μηχανήματα έργων παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος και μέλος της Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε Ηλείας Κώστα Μητρόπουλου.

 Οι παρεμβάσεις μετά από καταγραφές των προβλημάτων από πολίτες καθώς και τη Δ.Ε Φιγαλείας ήταν άμεσες και αφορούσαν πτώσεις από πέτρες και ξύλα σε μεγάλο μήκος του δρόμου.

Τα κυριότερα προβλήματα υπήρχαν στο τμήμα Πετράλωνα – Περιβόλια όπου σε πολλά σημεία υπήρχαν πέτρες στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα το ένα ρεύμα κυκλοφορίας(καθόδου) να είναι κλειστό δημιουργώντας σοβαρό πρόβλημα στη κυκλοφορία βαρέων οχημάτων μεταφοράς ελαιοκάρπου από την Ανδρίτσαινα και πολλά ορεινά χωριά προς τις μονάδες παραγωγής της Νέας Φιγαλείας αφού αυτή την περίοδο η παραγωγή ελαιόλαδου είναι στο ζενίθ και πρέπει να προστατευτεί καθώς αποτελεί το σημαντικότερο κομμάτι της ανάπτυξης της Π.Δ.Ε.

Στο σημείο βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Κώστας Μητρόπουλος καθώς και ο Εθελοντής Πολιτικής Προστασίας Φιγαλείας Θάνος Χουλιάρας με σκοπό μέσα από συνεργασία να καταγράψουν όλα τα υπάρχοντα προβλήματα και να καθαρίσουν μαζί με τα μηχανήματα τα τμήματα του δρόμου που παρουσίαζαν προβλήματα.

Ο κος Μητρόπουλος σε δηλώσεις στο Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων ανέφερε:
” Κατανοούμε πως είναι Χειμώνας και υπάρχουν προβλήματα. Δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα μόνο στα ορεινά της Ανδρίτσαινας, της Φιγαλείας ή της Λαμπείας αλλά και στα πεδινά όπως στο Γιαννιτσοχώρι με πλημμηρικά φαινόμενα, στην Αρχαία Ολυμπία με κατολισθήσεις και σε άλλα σημεία. Προσπαθούμε να είμαστε στο πλευρό του πολίτη σε κάθε μέρος , ακόμα και το πιο απομακρυσμένο χωριό για να μπορέσουμε όσο περνά από το χέρι μας να δώσουμε λύση και να αποκαταστήσουμε το όποιο πρόβλημα. Οι πολίτες γνωρίζουν τη δράση μας, μας ενημερώνουν συνέχεια για τα προβλήματα, τα τηλέφωνά μας χτυπούν συνέχεια, είμαστε πάντα δίπλα τους και θα συνεχίζουμε ”

{gallery}politiki_prostasia_figalias{/gallery}

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο