Πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Ηρώων στη Νέα Φιγαλεία (pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την εκδήλωση για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Ηρώων στη Νέα Φιγαλεία πραγματοποίησε η Τοπική Κοινότητα το απόγευμα της Κυριακής (11/12) και ώρα 17:00, σημαίνοντας ουσιαστικά την επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων της τοπικής κοινότητας για την περίοδο των γιορτών.

 Το δέντρο είχε στηθεί εδώ και μερικές ημέρες και την Κυριακή το απόγευμα φωταγωγήθηκε, δίνοντας μεγάλη χαρά στους μπόμπιρες της πόλης, αλλά και στους μεγαλύτερους που παραβρέθηκαν Πλατεία Ηρώων στην είσοδο της πόλης. Τη νύχτα μέρα έκαναν φυσικά και τα πυροτεχνήματα που στόλισαν τον ουρανό πάνω από την κωμόπολη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν κάτοικοι της Νέας Φιγαλείας, των Πετραλώνων, της Φασκομηλιάς, του Λεπρέου, του Γιαννιτσοχωρίου, αλλά και πολλά μικρά παιδάκια να κάνουν μεγάλο… σαματά από εορταστική ευχαρίστηση! Η εκδήλωση περιλάμβανε, γλυκά, αναψυκτικά και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια καθώς και ένα μικρό θεατρικό έργο με την Γέννηση του Ιησού. Την εκδήλωση χαιρέτισε η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ολυμπία Κατσάμπουλα με πρωτοβουλία της οποίας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση και αναφερόμενη στους πολίτες δήλωσε, <<Εύχομαι καλές γιορτές και υγεία σε όλους μας>>. Μάλιστα η κα.Κατσάμπουλα μοίρασε δώρα σε πάνω από 60 παιδιά προσφορά της ιδίας, όπως επίσης γλυκά και αναψυκτικά.

Τέλος, αξίζει να τονίσουμε το γεγονός πως μια τέτοια εκδήλωση έκανε θεσμό ο πρώην αντιδήμαρχος και τωρινός αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Χρήστος Βλάχος το 2012. Τότε δειλά δειλά πραγματοποιήθηκε μια παρόμοια εκδήλωση που είχε και αυτή επιτυχία ενώ χρόνο με το χρόνο μεγάλωνε.

Στην λιτή αλλά πολύ πετυχημένη αυτή εκδήλωση παραβρέθηκαν μέλη συλλόγων και φορέων της πόλης της Νέας Φιγαλείας , της Φασκομηλιάς και των Πετραλώνων (μάλιστα ο πρόεδρος του Δ.Δ.Πετραλώνων στηρίζει κάθε προσπάθεια της προέδρου του Δ.Δ.Νέας Φιγαλείας και είναι στο πλευρό της), αλλά αρκετοί κάτοικοι δείχνοντας έτσι, πως τέτοιες γιορτές και εκδηλώσεις πρέπει να γίνονται γιατί δίνουν χαρά κυρίως στα μικρά παιδιά.Τέλος παραβρέθηκε ο αρχηγός της αντιπολίτευσης του δήμου Κώστας Αλεξανδρόπουλος οι δημοτικοί σύμβουλοι Βλάχος και Αλτάνης ενώ το παρών έδωσε και ο δήμαρχος Νίκος Φάμελος με το δημοτικό σύμβουλο του Δημήτρη Βηλαρά.

{gallery}figalia_dentro{/gallery}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

νοῦς – TEDxKlonatzidika 2024

Η δύναμη του νου στην πλαισίωση (διαμόρφωση) του κόσμου:   Ένα...

Ανοίγει σήμερα το Taxisnet για τις φορολογικές δηλώσεις 2024

Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για την υποβολή...

Πανέμορφη πορεία από τον ΣΑΟΟ στην Ζάβιτσα της Παραλιακής Κυνουρίας

30 ορειβάτες του Συλλόγου Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων είχαν...

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος Ι.Μ. Αγίου Νικολάου Καλτεζών

Γνωστοποιείται προς τους ευλαβείς χριστιανούς το πρόγραμμα των Ιερών...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο