Σημαντικές προσπάθειες στην Ηλεία για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας επισκέφθηκε την Τετάρτη 22 Αυγούστου, την ξενοδοχειακή μονάδα Olympic Village Hotel Resort & Spa, στην Αρχαία Ολυμπία. Τον συνόδευαν ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ηλείας Γεώργιος Γεωργιόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας.

Ο Απόστολος Κατσιφάρας, στο πλαίσιο της επικοινωνίας του με επιχειρήσεις της περιοχής, επιδιώκει τη συνεχή συνεργασία με εκείνους που καταβάλουν σημαντικές προσπάθειες για την περιοχή μας, σε δύσκολη συγκυρία. «Πρόκειται για μια ακόμη επένδυση που έρχεται να καταδείξει ότι υπάρχουν σημαντικές  δυνατότητες για προσέλκυση  τουρισμού υψηλού επιπέδου στην περιοχή» ανέφερε ο κ. Κατσιφάρας, συνομιλώντας με τα στελέχη του ξενοδοχείου.

Η ξενοδοχειακή μονάδα αυτή χρηματοδοτήθηκε με 1.636.298 € μέσω του αναπτυξιακού νόμου για τον εκσυγχρονισμό της. Σήμερα, το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων διαθέτει 51 πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια, συνεδριακό κέντρο πολλαπλών δυνατοτήτων και  προσφέρει στους επισκέπτες του  υπηρεσίες SPA.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Νεκρός ένας 22χρονος δικυκλιστής από την Κόρινθο. Η μηχανή...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 3-0...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο