Το χωριό Άγιο Γάλας βρίσκεται στη Βορειοδυτική Χίο σε απόσταση 62 χλμ από την πόλη. Πρόκειται για ένα ορεινό χωριό με μακρόχρονη ιστορία, κτισμένο στις δυτικές πλαγιές του όρους της Αμανής σε υψόμετρο 240μ. Είναι το πιο απομακρυσμένο χωριό του νησιού και είναι γνωστό για το ομώνυμο σπήλαιο που βρίσκεται εκεί. 

Ο Δήμος της Ανατολικής Μάνης διοργανώνει εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της "Ηρωικής Μάχης του Διρού". Ακολουθεί η πρόσκληση του Δήμου και το εορταστικό πρόγραμμα.

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας σε κατάστημα της Alpha Bank στην πόλη της Μεσσήνης.

4ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Άνω Δολιανών,τα αποτελέσματα

Η ένταση στο ΟΑΚΑ μεταφέρθηκε και στα αποδυτήρια εκεί που ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός Χρήστος Μπαφές είχε λεκτικό επεισόδιο με άτομα που δεν έπρεπε να είναι στο χώρο.

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 20/06/2018, λόγω προγραμματισμένων εργασιών για συντήρηση του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης στα παρακάτω Τ.Δ. :

Στο Δήμο Β. ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ, στα Δ.Δ. & ΟΙΚΙΣΜΟΙ: ΟΡΕΙΝΗ ΜΕΛΙΓΟΥ, ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ, ΣΤΟΛΟΣ, ΦΟΥΝΤΩΜΑ, ΑΕΤΟΧΩΡΙ, ΧΑΡΑΔΡΟΣ, ΠΛΑΤΑΝΟΣ, ΣΙΤΑΙΝΑ, ΚΑΣΤΑΝΙΤΣΑ

Από ημ/νία και ώρα 20/06/2018 08:30:00 π.μ έως 20/06/2018 14:00:00 μ.μ

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 19/06/2018, λόγω προγραμματισμένων εργασιών για συντήρηση του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης στα παρακάτω Τ.Δ. :

Στο Δ.Δ. Παλλαντίου του Δήμου Τρίπολης, από ημ/νία και ώρα: 19/06/2018 08:00:00 π.μ έως ημ/νία και ώρα 19/06/2018 14:00:00 μ.μ

Με το όνομα βρούβα υπάρχουν αρκετά άγρια χόρτα. Τα συναντάμε με διάφορα ονόματα όπως αγριόβρουβα, ραπανόβρουβα, λαψανόβρουβα, σκυλόβρουβα, γλυκόβρουβα, μαυρόβρουβα. Η βρούβα ανήκει στην οικογένεια των Σταυρανθών ή Κραμβοειδών. Οι βρούβες είναι από τα πιο κοινά και δημοφιλή άγρια χόρτα στην Ελλάδα. Φυτρώνουν παντού και επειδή δεν έχει νόημα να καλλιεργηθούν όπως οι ζοχοί, συλλέγονται και πουλιούνται στις λαϊκές αγορές σαν άγρια χόρτα.

 Τάκης Γατσόπουλος: Προσωρινή Διαταγή του Ειρηνοδικείου Τριπόλεως - Προστατεύει δύο ακόμη ακίνητα ιδιωτών στην Παλαιόχουνη

Μία ακόμα πολύ μεγάλη απώλεια για το χώρο του ελληνικού μπάσκετ καθώς τα ξημερώματα πέθανε ο προπονητής της Εθνικής ομάδας που κατέκτησε το Eurobasket του 87 Κώστας Πολίτης,

Σελίδα 1 από 2843

logofootermedia