Στις χώρες με τους χαμηλότερους κατώτατους μισθούς στην Ευρώπη ανήκει η Ελλάδα, ξεπερνώντας μόνο τις χώρες των Βαλκανίων και του πρώην ανατολικού μπλοκ.

Το ενδιαφέρον της γερμανικής βιομηχανίας έχουν κεντρίσει οι έλληνες μηχανικοί κι εργαζόμενοι στη μηχανογράφηση. Μάλιστα η γερμανική βιομηχανία υπολογίζει σε αυτούς για την μετάβασή της στην ψηφιακή εποχή κι έχει ήδη δρομογολογήσει καινοτόμους τρόπους πρόσληψής τους για την εξυπηρέτηση των αναγκών της.

Την Κυριακή 25/2 και ώρα 19.00 - 20.00 θα προβληθεί η ταινία :Νεστάνη: Φέρνοντας τον ΑϊΓιώργη.

Την Παρασκευή το πρωί στο Δημαρχείο της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε έκτακτο δημοτικό συμβουλιο με μοναδικό θέμα την πραγματοποίηση εκπτωτικης νύχτας.

Πάμπολλα τα οφέλη της άσκησης, καθώς συμβάλλει στην απώλεια βάρους, στον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης και στη βελτίωση της καρδιακής λειτουργίας.

Τέλος Μαρτίου θα πληρωθεί για πρώτη φορά το επίδομα παιδιού από τον ΟΓΑ για το 2018 που αντικατέστησε το οικογενειακό επίδομα, ενώ το Α21 θα υποβληθεί με νέα διαδικασία όπως εφαρμόστηκε για το Κοινωνικό Μέρισμα που δόθηκε πριν τα Χριστούγεννα

Σύσταση στις τράπεζες, οι οποίες υπόκεινται στην άμεση εποπτεία της Τράπεζας της Ελλάδος, να χρησιμοποιήσουν συντηρητικά κριτήρια και παραδοχές στις πολιτικές διανομής μερισμάτων τους το 2018 απηύθυνε ο Γιάννης Στουρνάρας, με πράξη που εξέδωσε για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ο καρκίνος του μαστού είναι μια νόσος που χτυπά την πόρτα εκατομμυρίων γυναικών ετησίως και που τα τελευταία χρόνια έχει αποδειχτεί ότι δεν είναι ανίκητος.

Το 2018 φτάνει, και το μυαλό των περισσότερων -αν όχι όλων- πάει στις επίσημες αργίες. Δείτε πότε πέφτουν οι αργίες για το 2018.

Με αφορμή την σημαντική ημερίδα που πραγματοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα από το Δήμο Χαλανδρίου και αφορούσε το πρωτοπόρο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Waste4Think, αντιληφθήκαμε τις τεράστιες δυνατότητες που δίδονται στο χώρο της διαχείρισης των απορριμμάτων μέσα από τέτοια καινοτόμα προγράμματα και τεχνολογίες με διακρατικές συνεργασίες.

Σελίδα 1 από 2537

logo 

Please publish modules in offcanvas position.