Το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας, «Αρχιπέλαγος» αποκαλύπτει τι συμβαίνει  στο βυθό ανατολικά της Σαλαμίνας μετά την βύθιση του Αγία Ζώνη ΙΙ και την περιβαλλοντική καταστροφή στο Σαρωνικό.

Στη σύλληψη ενός 39χρονου αλλοδαπού οδηγού φορτηγού και στον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας λαθραίων τσιγάρων, προέβησαν τις απογευματινές ώρες χθες στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Την έχει διαμορφώσει σε δωμάτιο, αφού όταν τα χιόνια θα ξεκινήσουν να πέφτουν δεν θα μπορεί να πηγαινοέρχεται στην Πάτρα

Οι κόντρες του Σουλτάνου Ερντογάν με Γερμανία, Γαλλία και γενικότερα με την Ευρωπαϊκή Ένωση έχει θορυβήσει ενώ σε κάποιες περιπτώσεις φοβίζει μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους που επενδύουν στην Τουρκία.

Με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η περιφέρεια θα έρχεται πάντα σε δεύτερη μοίρα, γεγονός που αποδεικνύεται και από την αναστολή λειτουργίας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Νοτίων Ιονίων Νήσων.

Τη Δευτέρα 25/09/2017 υποδεχόμαστε στην πλατεία Άρεως το «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης».

Μπορεί να καθυστέρησε σημαντικά, αλλά το Instagram έβαλε το χαρακτηριστικό που όλοι περίμεναν!

Επιχειρηματικό – Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Η 6η εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών του νομού Αρκαδίας "Άξιον Εστί"  θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 11:25


Το αργότερο έως τον Οκτώβριο θα ξεκινήσει ο υπολογισμός των εισφορών για 1,4 εκατ. ασφαλισμένους, ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολουμένους και αγρότες, με βάση τα εισοδήματα του 2016, ενώ έως το τέλος του χρόνου θα έχει ολοκληρωθεί και η διαδικασία του συμψηφισμού, σύμφωνα με τον πρόσφατο νόμο που ψηφίστηκε στη Βουλή.

Προς ένα πιο σκληρό και ανταγωνιστικό σύστημα πρόσβασης στην Ανώτατη Εκπαίδευση και αντίστοιχα προς ένα Λύκειο που θα είναι πολύ στενότερα προσανατολισμένο στη διαδικασία της πρόσβασης οδεύει η κυβέρνηση, όπως φαίνεται από το προσχέδιο που έδωσε χτες στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας, αφού πήρε νωρίτερα την έγκριση του Υπουργικού Συμβουλίου που συζήτησε για το Λύκειο και την πρόσβαση στη συνεδρίασή του. 

Καθημερινά, ο αριθμός των μηνυμάτων που ανταλλάσσονται μέσω της υπηρεσίας Facebook Messenger αγγίζει τα δισεκατομμύρια, με τους χρήστες του να τον χρησιμοποιούν για κουτσομπολιό, σοβαρές συζητήσεις, ανταλλαγή υλικού (φωτογραφίες, κείμενα, αρχεία), ακόμα και για επαγγελματικούς λόγους.

Να σταματήσουν εδώ και τώρα οι διώξεις των μελών του κινήματος κατά των πλειστηριασμών στην Αργολίδα.

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια του εορτασμού της επετείου της Άλωσης της Τριπολιτσάς και λόγω της επικείμενης επίσκεψης του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, ο Δήμος Τρίπολης θα προβεί σε
διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στις παρακάτω οδούς:

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ευχαριστεί θερμά τους εκατοντάδες συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή του να βοηθήσουν τη μικρή Νεφέλη.

Σελίδα 1 από 1290

logo