Ο Δήμαρχος Σπάρτης, Βαγγέλης Βαλιώτης, δέχτηκε στο γραφείο του εκπροσώπους της πόλης Nanjing της μακρινής Κίνας. Η συμμετοχή του Δημάρχου Σπάρτης, στο συνέδριο αρχαίων πόλεων στην Nanjing και γενικότερα οι ενέργειες του Δήμου προς την κατεύθυνση προβολής της Σπάρτης στην Κίνα, φαίνεται να αποδίδουν καρπούς.

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε, για πολλοστή φορά, η Γιορτή Αγκινάρας, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 18 Αυγούστου 2018, στην Τοπική Κοινότητα Μικρομάνης, με την υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας.

Ο Δήμαρχος και ο ανάδοχος Ηλιόπουλος Κωνσταντίνος (έδρα: Πύργος), που προέκυψε από ηλεκτρονική κλήρωση, υπέγραψαν τη Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018, σύμβαση για την πραγματοποίηση του έργου «Οικοδομικές εργασίες στους Γ΄ και Ε΄ Παιδικούς Σταθμούς Καλαμάτας για ίδρυση βρεφικών τμημάτων».

Την Κυριακή 26 Αυγούστου η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού διοργανώνουν στο Κάστρο του Μυστρά, στο πλαίσιο των Εκδηλώσεων του Ευρωπαϊκού Έτους Πολιτιστικής Κληρονομιάς και του εορτασμού της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου, συναυλία του κορυφαίου συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλου.

Το βράδυ του Σαββάτου 18 Αυγούστου 2018, στην πλατεία των  Ιαματικών Λουτρών Ηραίας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με την πρώτη επίσημη παρουσίαση του μουσικού λευκώματος «ΓΟΡΤΥΝΙΑ-Ποιος ήταν που τραγούδαγε....»

Το τριήμερο 21-23 Σεπτεμβρίου στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου η κορυφαία γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, πιστή στο ραντεβού της, η Νεολαία Λεβιδίου σε συνεργασία με το Φιλοτεχνικό Σύλλογο Λεβιδίου και το Δήμο Τρίπολης διοργάνωνε ένα ακόμη party...

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ανακοινώνει ότι τέθηκε μέχρι τις 17/9/2018 σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση το σχέδιο νόμου «Ρυθμίσεις για την ίδρυση και λειτουργία κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων» και καλεί τους κοινωνικούς εταίρους, καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχουν καταθέτοντας τις προτάσεις τους.

Ο βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Η. Παπαηλιού, κατά την εκδήλωση για την παρουσίαση του λευκώματος για τα γορτυνιακά δημοτικά τραγούδια του Κώστα Παυλόπουλου στα Λουτρά της Ηραίας (18.8.2018), απηύθυνε χαιρετισμό, λέγοντας, μεταξύ των άλλων, τα εξής :  

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018 16:43

Την Πέμπτη 23 Αυγούστου εορτή της Αποδόσεως της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, πανηγυρίζει με κάθε μεγαλοπρέπεια η Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μαλεβής Κυνουρίας.

Σελίδα 1 από 2982

logofootermedia