Έρχονται οι πληρωμές με κάρτα στο Taxisnet

Μέσω της πιστωτικής ή χρεωστικής τους κάρτας θα μπορούν σύντομα οι φορολογούμενοι να πληρώνουν τις δόσεις των φόρων τους στο Taxisnet. 

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ανοίξει ειδική εφαρμογή που θα επιτρέπει την πληρωμή των φόρων απευθείας με κάρτες. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται οι φορολογούμενοι να πληρώσουν τις οφειλές τους μέσω λογαριασμού ηλεκτρονικούς τραπεζικής (e-banking) χρησιμοποιώντας κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής, όπως γινόταν έως σήμερα –πολύ περισσότερο δεν να μεταβούν στο γκισέ των τραπεζών.

Το όφελος για τους φορολογούμενους είναι ότι, εκτός από το ότι απλοποιείται η διαδικασία, δεν θα επιβαρύνονται με τη χρέωση που επιβάλλουν οι τράπεζες για την εξόφληση οφειλών προς το Δημόσιο στο κατάστημα.

Επιπλέον, οι πολίτες θα μπορούν να αξιοποιούν τα προγράμματα άτοκων δόσεων που προσφέρουν οι τράπεζες στους κατόχους πιστωτικής κάρτας.

Τέλος, με τη νέα δυνατότητα που θα προσφέρει σύντομα η ΑΑΔΕ, ο φορολογούμενος θα μπορεί να λαμβάνει άμεσα φορολογική ενημερότητα, καθώς όταν η εξόφληση γίνεται μέσω τράπεζας υπάρχουν καθυστερήσεις αρκετών ημερών στην ενημέρωση του λογαριασμού τους στο Taxisnet.

insider.gr

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • taxisnet
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περί Πρωτοκόλλου και Εθιμοτυπίας στο Λεβίδι στον Παναρκαδικό και στην Expo

Παρατηρώντας τις διάφορες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στον τόπο...

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, την Δευτέρα 15 Απριλίου. Η προετοιμασία για την επικείμενη αντιπυρική περίοδο ήταν το βασικό ζήτημα που απασχόλησε τη συνεδρίαση, με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να αναλύει

Ο Αποστόλης Στρέμπας πρώτος σκόρερ στην Α’ κατηγορία Αρκαδίας

Ο Αποστόλης Στρέμπας είναι ο πρώτος σκόρερ με 27...

Κώστας Τζιούμης: «Απρέπεια και απρεπείς»

Σε δήλωση του Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης αναφέρεται...
Μετάβαση στο περιεχόμενο