Ετοιμαστείτε να δεχτείτε τηλεφωνήματα από εισπρακτική εταιρεία όσοι οφείλεται στη ΔΕΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύμβαση με εισπρακτική εταιρεία θα συνάψει η ΔΕΗ με στόχο να αυξήσει τουλάχιστον κατά 10% την εισπραξιμότητα των οφειλών προς την επιχείρηση, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός της Μανώλης Παναγιωτάκης μιλώντας στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής

«Αυτές οι πολιτικές διευκολύνσεων έφτασαν στα όριά τους γι’ αυτό χρειάζεται να ακολουθήσουμε πιο αποφασιστικές μεθόδους, προσλαμβάνοντας εταιρεία με εξειδίκευση στη συλλογή δεδομένων που μας υποσχέθηκε αύξηση άνω του 10% στην εισπραξιμότητα», είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Παναγιωτάκης.

Παράλληλα ο πρόεδρος ο ΔΕΗ είπε ότι δεν θα διστάσουμε να προχωρήσουμε και σε τιτλοποίηση χρεών μέσω ξένων funds.

Ο κ.Παναγιωτάκης, παρουσίασε επικαιροποιημένα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία, το ελληνικό δημόσιο χρωστά στην εταιρεία 100 εκατ. ευρώ εκ των οποίων έχει γίνει διακανονισμός για τα 40 εκατ.

Όπως τόνισε ο κ.Παναγιωτάκης οι οφειλές των καταναλωτών χαμηλής και μεσαίας τάσης για τις ΔΕΗ, ΔΕΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ ανέρχονται σε 1,65 δις ευρώ εκ των οποίων έχουν διακανονιστεί τα 700 εκατ.

Οι οφειλές από καταναλωτές υψηλής τάσης ανέρχονται στα 345 εκατ. ευρώ εκ των οποίων έχει γίνει διακανονισμός για τα 60 εκατ.

Με βάση τα συγκεντρωτικά στοιχεία της ΔΕΗ, τα χρέη ανέρχονται συνολικά σε 2,1 δις ευρώ από τα οποία έχουν διακανονιστεί τα 800 εκατ.

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • ΔΕΗ
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο