«Παρελθόν» η ρύθμιση των 100 δόσεων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μέσω της σημερινής επισήμανσης θέλουμε να αναδείξουμε ένα ζήτημα που απασχολεί πολλούς φορολογούμενους, αλλά φυσικά και τους συναδέλφους λογιστές-φοροτεχνικούς και αφορά στην αντιμετώπιση των νέων βεβαιωμένων οφειλών που προκύπτουν μετά τις 15.12.2015, για τη διατήρηση των ρυθμίσεων τμηματικής καταβολής οφειλών των 100 δόσεων.

Μετά τις αλλαγές που επήλθαν στην κείμενη νομοθεσία, ελλοχεύει ο κίνδυνος οι πολίτες που εντάθηκαν στη γνωστή ρύθμιση των 100 δόσεων να τη χάσουν αν δεν τηρηθούν οι απαραίτητες πλέον προϋποθέσεις. Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που ήδη έχασαν τη ρύθμιση των 100 δόσεων εξαιτίας των νέων διατάξεων, γεγονός που είχε προβλεφθεί από σύσσωμο τον κλάδο των λογιστών.

Αν θέλουμε να δούμε τα πράγματα στην αληθινή τους διάσταση, μετά τις αλλαγές στη νομοθεσία που αφορά στη ρύθμιση των 100 δόσεων, ελάχιστοι είναι εκείνοι οι φορολογούμενοι που θα διατηρήσουν την εν λόγω ρύθμιση, αφού είναι αδύνατον να τηρηθούν οι απαραίτητες προϋποθέσεις. Ουσιαστικά, κάτω από τέτοιο ασφυκτικό πλαίσιο η ρύθμιση των 100 δόσεων σύντομα θα είναι παρελθόν για όλους.

Taxheaven.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζερεφός: Έρχονται συνθήκες ερήμου σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία

Στη Μεγάλη Εικόνα μίλησε ο Καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας,...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο