Αρκαδική Junior: Παιδικό δωμάτιο στα… μέτρα των ονείρων μας! (pics/video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αναζητώντας πρωτότυπες και λειτουργικές λύσεις επίπλωσης για το παιδικό δωμάτιο, ο δρόμος μας οδήγησε στην “ΑΡΚΑΔΙΚΗ”, σε ένα ελληνικό εργοστάσιο παραγωγής, με πολυετή εμπειρία που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των αγοραστών όλα αυτά τα χρόνια.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/MTiEQzquZ3g” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Η ποιότητα κατασκευής, το μεγάλο χρωματολόγιο και η λειτουργικότητα ήταν τα ζητούμενα στην έρευνα αγοράς για το πιο ονειρεμένο παιδικό δωμάτιο για τους μικρούς μας «ήρωες».

Πάμε λοιπόν μια βόλτα στην Αρκαδική Junior …

Με έδρα την Τρίπολη η Αρκαδική Junior σας προτείνει έπιπλα κορυφαίας ποιότητας για το χώρο του παιδιού σας. Η επιχείρηση άνοιξε τις πόρτες της κάμερα του pna.gr και μας έδειξε βήμα – βήμα τον τρόπο κατασκευής των επίπλων αλλά και τα μυστικά που τα κάνουν μοναδικά στο είδος τους.

DSC 1011

Τα παιδικά δωμάτια μελετώνται με ιδιαίτερη προσοχή για να πληρούν όλους τους κανόνες ασφαλείας, γι αυτό και είναι κατασκευασμένα από μη τοξικά υλικά, ενώ η κατασκευή τους μπορεί να γίνει στα… μέτρα σας! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε τον χώρο και οι υπεύθυνοι θα κατασκευάσουν τα έπιπλα της επιλογής σας στο χρώμα και τις διαστάσεις που επιθυμείτε.

a1

Στην συλλογή της Αρκαδικής Junior θα βρείτε όλα τα απαραίτητα έπιπλα και διακοσμητικά για το παιδικό δωμάτιο, κρεβάτια, στρώματα, κομοδίνα , γραφεία και ντουλάπες που θα ολοκληρώσουν το δωμάτιο των ονείρων σας.

a2

Και επειδή δεν είμαστε λίγοι εμείς που δεν πιάνουν τα χέρια μας, οφείλουμε να αναφέρουμε πως η εταιρεία μας κέρδισε όταν μας γνωστοποίησε πως τα έπιπλα μεταφέρονται και συναρμολογούνται από ειδικούς της εταιρείας στο χώρο μας, χωρίς καμία επιβάρυνση και με … εγγύηση από 5 έως 10 χρόνια! Η δυνατότητα μάλιστα να μιλήσουμε και με την ειδικευμένη διακοσμήτρια της επιχείρησης που μας έδωσε τα φώτα της χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, μας έκανε να καταλάβουμε τον λόγο για τον οποίο η Αρκαδική είναι κατά κοινή ομολογία μία από τις σημαντικές εταιρείες του κλάδου στην περιφέρεια.

Και επειδή η οικονομική κρίση μας έχει επηρεάσει όλους εκτός από την ισορροπία στην ποιότητα και την τιμή που έχει εξασφαλίσει για εσάς η επιχείρηση, η Αρκαδική σας λύνει τα χέρια, καθώς για τις αγορές σας έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε ένα 20% ως προκαταβολή της παραγγελίας σας και τα υπόλοιπα χρήματα μπορούν να μοιραστούν ακόμα και σε 12 άτοκες δόσεις!

Επειδή όμως τα λόγια είναι περιττά μια ματιά είτε στο χώρο της επιχείρησης (ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης ) είτε στον εκθεσιακό χώρο εντός της Τρίπολης (απέναντι από τη Μεταμόρφωση) είτε ακόμα και μέσω της σύγχρονης και πλήρως ενημερωμένης σελίδας της επιχείρησης (www.arkadiki.gr) θα σας πείσει!

Δημιουργήστε το δωμάτιο που ονειρευόσασταν και εσείς σαν παιδιά στην Αρκαδική Junior! Γιατί τα παιδιά σας αξίζουν μόνο τα καλύτερα!

DSC 0982

Δυο λόγια για την εταιρεία…

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1974 από τους κ.κ. Κων/νο Παρασκευόπουλο και Ηλία Τότση με αντικείμενο την κατασκευή και εγκατάσταση επίπλων και εξοπλισμού κουζινών. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙ.ΠΕ.) Τρίπολης σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3.000 τ.μ, με τη νομική μορφή Ομόρρυθμης Εταιρείας και διακριτικό τίτλο “ΑΡΚΑΔΙΚΗ”. Εταίροι της εταιρείας είναι ο κ. Ηλίας Τότσης, ο κ. Νικόλαος Τότσης και ο κ. Παρασκευάς Παρασκευόπουλος.

Η εταιρεία, στα πλαίσια της ανάπτυξής της, και διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό πέρα από την κατασκευή επίπλων κουζίνας ξεκίνησε πρόσφατα και την παραγωγή – εγκατάσταση ντουλάπας υπνοδωματίων. Οι πωλήσεις της εταιρείας πραγματοποιούνται από τον ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο που βρίσκεται στο εργοστάσιο της εταιρείας, σε όλη την περιφέρεια Πελοποννήσου και στην Αθήνα.

DSC 1012

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης, 22100
Τρίπολη
Τ: (+30) 2710232670
F: (+30) 2710227243

Ωράριο Λειτουργίας
Καθημερινές:
7:30-16:00 και 19:00-22:00
Σάββατο: 08:00-16:00

{gallery}arkadiki_epiplo{/gallery}

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνελήφθησαν 43 άτομα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σε ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Δήμου Τρίπολης

Την Κυριακή 21/04/2024 λόγω επειγουσών εργασιών συντήρησης του δικτύου...

Καιρός: Καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Επιδείνωση του καιρού αναμένεται σήμερα, Παρασκευή, με βροχές και...

Συνελήφθη 21χρονος για ναρκωτικά στην Κόρινθο

Συνελήφθη, σήμερα (19.4.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο