Επιχειρήσεις

Οι κόντρες του Σουλτάνου Ερντογάν με Γερμανία, Γαλλία και γενικότερα με την Ευρωπαϊκή Ένωση έχει θορυβήσει ενώ σε κάποιες περιπτώσεις φοβίζει μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους που επενδύουν στην Τουρκία.
Όταν οι "πελάτες" απειλούν με κακόβουλες κριτικές με σκοπό την απόκτηση δωρεάν υπηρεσιών.
Αποζημιώσεις σε πολίτες ή επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από τις πρακτικές των καρτέλ προβλέπει το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης το οποίο τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση και αφορά την ενσωμάτωση της κοινοτικής Οδηγίας 2014/104/ΕΕ στο εθνικό δίκαιο της χώρας.
Προβλήματα ρευστότητας αντιμετωπίζει η Exin Group, που πρόσφατα κέρδισε στο διαγωνισμό για να αγοράσει το 75% της Εθνικής Ασφαλιστικής, γεγονός το οποίο είναι άγνωστο τι επιπλοκές ενδεχομένως δημιουργεί στη συμφωνία πώλησης της θυγατρικής της Εθνικής Τράπεζας.
Την ενεργοποίηση start - up επιχειρήσεων επιχειρεί το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ) σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Με καταχωρήσεις στον ελληνικό και διεθνή τύπο άνοιξε σήμερα και επίσημα η διαδικασία υποβολής ενδιαφέροντος για την Cyta Hellas.
H Αθήνα γιορτάζει το 2ο φεστιβάλ ρουμιού! Φέτος θα έχει παρέα και το ουίσκι!
Ξηρασία και καύσωνες, διαδεχόμενοι από καλοκαιρινές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις αποτέλεσαν συχνό φαινόμενο του φετινού καλοκαιριού σε πολλές περιοχές της Ελλάδας,υπενθυμίζοντάς μας ότι η κλιματική αλλαγή επέρχεται μεταβάλλοντας το κλίμα της περιοχής που ζούμε από εύκρατο σε ένα είδος τροπικού.
Κατά 1% ενισχύθηκαν περαιτέρω οι πωλήσεις του ομίλου «Κορρές» το πρώτο εξάμηνο του 2017, αποτυπώνοντας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «τα θετικά αποτελέσματα των επιτυχημένων λανσαρισμάτων σε στρατηγικές κατηγορίες, όπως είναι τα προϊόντα περιποίησης προσώπου και αντηλιακής προστασίας.
Ποιος επιχειρηματίας δεν θέλει να πληρώνει λιγότερα και να απολαμβάνει μεγαλύτερα κέρδη; Η εύρεση τρόπων μείωσης κόστους αποτελεί καθημερινή πρόκληση για τον ιδιοκτήτη μιας μικρής επιχείρησης. 
Σελίδα 1 από 14

logo