Επιχειρήσεις

Σε σανίδα σωτηρίας για τα νοικοκυριά εξελίσσονται οι προσφορές και οι εκπτώσεις που πραγματοποιούν οι επιχειρήσεις σούπερ μάρκετ καθώς η εξοικονόμηση για τους καταναλωτές φτάνει έως και το 12% της δαπάνης τους σε είδη παντοπωλείου.
Η ΑΕΠΙ έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της αναπροσαρμοσμένο αμοιβολόγιο για το οποίο όμως δεν έχει τηρηθεί η νόμιμη διαδικασία.

Έκθεση İSTANBUL PROHUNT 2018

Απριλίου 14, 2018
Μεταξύ των ημερομηνιών 10-13 Μαΐου 2018 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Έκθεση İSTANBUL PROHUNT 2018 στην Κωνσταντıνούπολη/ ΤΟΥΡΚΙΑ, στον εκθεσιακό χώρο Expo Center με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.
Στη δυσκολότερη πολιτικά περίοδο για την κυβέρνηση και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ περνά η πώληση του 40% της ΔΕΗ, με τους συνδικαλιστές να βρίσκονται υπ' ατμόν για κλιμάκωση κινητοποιήσεων τις επόμενες εβδομάδες και τους βουλευτές υπό την απειλή της σκανδάλης…
Μείωση των κόκκινων δανείων κατά 24,6 δισ. ευρώ με ρυθμίσεις οφειλών και επανέναρξη των πληρωμών αναμένουν οι τράπεζες έως το 2019.
Κατά 3,7 δισ. ευρώ μείωσε η Τράπεζα Πειραιώς τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια (NPLs) και κατά 3 δισ. ευρώ τα ανοίγματα (NPEs) το 2017, ενισχύοντας ταυτόχρονα τις καταθέσεις κατά 2,7 δισ. ευρώ το δεύτερο εξάμηνο του προηγούμενου έτους, στα 41 δισ.…
Σε «πονοκέφαλο» τόσο για τις αλυσίδες σουπερμάρκετ όσο και για τους προμηθευτές έχει μετατραπεί ο πόλεμος των προσφορών, ο οποίος έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου ένα χρόνο, μετά την κατάρρευση της αλυσίδας σουπερμάρκετ Μαρινόπουλος.   
Η Deutsche Telekom Θα αποφασίσει για το… μέλλον του 5% του ΟΤΕ καθώς στον σχετικό διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ δεν κατατέθηκε καμία προσφορά.
Προσφορά για το 32,8% της Forthnet κατέθεσαν από κοινού η Vodafone και η Wind.
Σήμερα αναμένεται, εκτός απροόπτου, να κατατεθούν οι προσφορές για τη Forthnet, η διαδικασία πώλησης της οποίας έχει καθυστερήσει σημαντικά επιβαρύνοντας περαιτέρω την χρηματοοικονομική της κατάσταση.
Σελίδα 1 από 26

logofootermedia