Επιχειρήσεις

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας και το ΤΕΕ Πελοποννήσου διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων & Ελευθέρων Επαγγελματιών» το Σάββατο 23 Ιουνίου, στις 12:00 μ.μ, στην αίθουσα εκδηλώσεών του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21, είσοδος από την 25ης…
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, στο πλαίσιο ενημέρωσης των μελών του, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα: «ΑΕΠΙ – Νέα δεδομένα»
Σύμφωνα με ενημέρωσή του, το Επιμελητήριο Αρκαδίας γνωστοποιεί ό,τι: Ψηφίστηκε με ευρεία πλειοψηφία από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για την αναμόρφωση του δικαίου των Ανωνύμων Εταιρειών (Α.Ε.) 
Δείτε το βίντεο της ενημερωτικής εκδήλωσης του ΤΕΕ Πελοποννήσου σχετικά με τον Γενικό Κανονισμό Προστασία Δεδομένων GDPR.
Η υποχρεωτική εφαρμογή από 01.01.2020 της ηλεκτρονικής τιμολόγησης και της ηλεκτρονικής τήρησης βιβλίων είναι στόχος του υπουργείου Οικονομικών και της ΑΑΔΕ.
Τι ισχύει για την χρήση της ελληνικής σημαίας, βάσει της νέας νομοθεσίας για το γάλα.
Σε σανίδα σωτηρίας για τα νοικοκυριά εξελίσσονται οι προσφορές και οι εκπτώσεις που πραγματοποιούν οι επιχειρήσεις σούπερ μάρκετ καθώς η εξοικονόμηση για τους καταναλωτές φτάνει έως και το 12% της δαπάνης τους σε είδη παντοπωλείου.
Η ΑΕΠΙ έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της αναπροσαρμοσμένο αμοιβολόγιο για το οποίο όμως δεν έχει τηρηθεί η νόμιμη διαδικασία.

Έκθεση İSTANBUL PROHUNT 2018

Απριλίου 14, 2018
Μεταξύ των ημερομηνιών 10-13 Μαΐου 2018 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Έκθεση İSTANBUL PROHUNT 2018 στην Κωνσταντıνούπολη/ ΤΟΥΡΚΙΑ, στον εκθεσιακό χώρο Expo Center με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.
Στη δυσκολότερη πολιτικά περίοδο για την κυβέρνηση και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ περνά η πώληση του 40% της ΔΕΗ, με τους συνδικαλιστές να βρίσκονται υπ' ατμόν για κλιμάκωση κινητοποιήσεων τις επόμενες εβδομάδες και τους βουλευτές υπό την απειλή της σκανδάλης…
Σελίδα 1 από 27

logofootermedia