Επιχειρήσεις

H Ενίσχυση των Δημιουργικών Επιχειρήσεων είναι η νέα δράση, με προϋπολογισμό 7.800.000 ευρώ, που πρόκειται να χρηματοδοτηθεί από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ 2014-2020», για την οποία ξεκινά διαβούλευση, καθώς αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.
Το Επιμελητήριο Λακωνίας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τον Οργανισμό Enterprise Greece, διοργανώνει εκδήλωση για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις και τους εν δυνάμει εξαγωγείς.
Το ΤΕΕ Πελοποννήσου, με σκοπό την έγκαιρη ενημέρωση και εκπαίδευση των μελών του, ήδη πραγματοποίησε εκδήλωση παρουσίασης του πληροφοριακού συστήματος τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου στην Τρίπολη, την οποία παρακολούθησε με ενδιαφέρον μεγάλος αριθμός συναδέλφων. Από τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018,…
Συγκεκριμένα, σήμερα 5/10/2018, υπογράφηκαν μεταξύ της ΔΕΗ και των Τραπεζών, οι δύο δανειακές συμβάσεις που αφορούν στην αναχρηματοδότηση των κοινοπρακτικών δανείων.
Με κοινή υπουργική απόφαση του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Οικονομίας κ. Γιάννη Δραγασάκη και του Αναπληρωτή Υπουργού Έρευνας & Καινοτομίας κ. Κώστα Φωτάκη, καθορίζονται οι διαδικασίες για τον χαρακτηρισμό των προϊόντων, των παραγωγικών διαδικασιών και των υπηρεσιών ως καινοτομικών.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, 1ης Οκτωβρίου 2018, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης, η ενημερωτική - εκπαιδευτική εκδήλωση με θέμα e - Άδειες: Σύστημα ηλεκτρονικής έκδοσης οικοδομικών αδειών "του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ). 
Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδίου στοχευμένων ελέγχων σε τουριστικές περιοχές όλης της χώρας, κλιμάκια Επιθεωρητών και Ειδικών Επιθεωρητών του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.) πραγματοποίησαν από την 1η Μαΐου έως την 31η Αυγούστου 2018, 4.815 ελέγχους σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον…
Με ηλεκτρονικό τρόπο, χωρίς κόστος και μέσα σε ένα τέταρτο της ώρας, γίνεται πλέον η ίδρυση πολυπρόσωπης Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής Εταιρείας (ΙΚΕ), μέσω της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας Μιας Στάσης (e-ΥΜΣ).
Το ΤΕΕ Πελοποννήσου σας προσκαλεί σε ενημερωτική εκπαιδευτική εκδήλωση με θέμα: “e-ΑΔΕΙΕΣ: Σύστημα ηλεκτρονικής έκδοσης οικοδομικών αδειών” που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018 στην Τρίπολη, ώρα έναρξης 18:00 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο.
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενημερώνει και προσκαλεί τα μέλη - του επιχειρήσεις της Αρκαδίας να συμμετάσχουν στην εκθεσιακή δραστηριότητα με τίτλο «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2018».
Σελίδα 1 από 30

logofootermedia