Επιχειρήσεις

«Σύντομα θα ξεκινήσουμε το ταξίδι μας στην Ελλάδα», δήλωσε ο Bernard Clement, αντιπρόεδρος του πετρελαϊκού κολοσσού Total για την περιοχή της Κασπίας και της Νότιας Ευρώπης, μιλώντας την Παρασκευή στο Athens Energy Forum.
Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα “O Manager του Αύριο”.
Η εξάπλωση των ηλεκτρονικών πληρωμών στην Ελλάδα γίνεται ημέρα με την ημέρα πιο δύσκολη λόγω της φορολογικής πολιτικής της κυβέρνησης.
Αντιμέτωπος  με μεγάλες προκλήσεις βρίσκεται ο κλάδος αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα, ο οποίος παρά την κρίση κατάφερε να συνεισφέρει 1,5 δις ευρώ στο ΑΕΠ της ελληνικής οικονομίας  ενώ υποστηρίζει περισσότερες από 31.000 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης και χιλιάδες επιπλέον θέσεις…
Νέο νομοσχέδιο σχετικά με τους μετασχηματισμούς και τις συγχωνεύσεις εταιρειών ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομίας με την αρμόδια νομοπαρασκευαστική επιτροπή που συγκροτήθηκε στη γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή να πρέπει να καταθέσει τις προτάσεις μέχρι τα μέσα Απριλίου.
Η αντίστροφη μέτρηση για την πλήρη εφαρμογή του νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)  ξεκίνησε.
Διευκρινίσεις αναφορικά με την παροχή σε είδος εταιρικών οχημάτων δίνει εγκύκλιος τηςΑνεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).
Τα πρακτικά εμπόδια για την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης επιχειρεί να άρει ο ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να αναπτυχθεί στην Ελλάδα ένας τομέας ο οποίος αποτελεί πυλώνα για την επίτευξη των στόχων για μείωση των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα κατά 30% μέχρι…
Την περικοπή των εξόδων της Σκλαβενίτης «Ελληνικές Υπεραγορές» ζήτησαν προ ημερών οι τράπεζες από την διοίκηση της αλυσίδας.
Στις 7 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη δημοπρασία ηλεκτρικής ενέργειας (ΝΟΜΕ) για φέτος, σύμφωνα με τον ΛΑΓΗΕ.
Σελίδα 1 από 25

logo 

Please publish modules in offcanvas position.