Ένας νέος αξιόπιστος συνεργάτης βρίσκεται δίπλα στους αγρότες της Αρκαδίας με γνώση και αξιοπιστία.(video,photos)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένας νέος αξιόπιστος συνεργάτης βρίσκεται δίπλα στους  αγρότες της Αρκαδίας με γνώση και αξιοπιστία.

Αγροδύναμη και Αγροεφόδια Τρουπή πιστοποιημένος φορέας Ά 2016-2020 – δηλώσεις ΟΣΔΕ.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/vBXxeGFdKD8″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Η ώρα των αιτήσεων για την ενιαία αγροτική ενίσχυση έφθασε και οι αγρότες της Αρκαδίας χρειάζονται ενημέρωση και σωστή καταχώριση της αίτησής τους.

Αγρότες και κτηνοτρόφοι της Αρκαδίας γέμισαν σήμερα, Τετάρτη 11 Μαΐου, την αίθουσα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για να ενημερωθούν σωστά και να πληρωθούν έγκαιρα. – Πηγή: http://www.kalimera-arkadia.gr/blog/item/51624-agrotes-kai-diloseis-eniaias-enisxysis-sosti-enimerosi-egkairi-pliromi-vd.html

Η Αγροδύναμη σε συνεργασία με τα Αγροεφόδια Τρουπή με σημεία εξυπηρέτησης τέσσερα υποκαταστήματα τα οποία από αύριο το πρωί θα  λειτουργούν καθημερινά από 08:00 μέχρι και 19:00 για την εξυπηρέτηση των αγροτών στο Λεωνίδιο,στο Άστρος, στην Κερασίτσα και στη Σκοπή, εν όψει των αιτήσεων για την Ενιαία Αγροτική Ενίσχυση 2016.

Η Αγροδύναμη στελεχώνεται από επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης που θα βρίσκεται στη διάθεση των αγροτών έτσι ώστε να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ανταγωνιστικές τιμές.

Ο κ.Γιάννης Τρουπής ανέφερε ότι η Αγροδύναμη είναι ο πολύτιμος σύμμαχος των αγροτών και των κτηνοτρόφων στην Αρκαδία επειδή προσφέρει αξιόπιστες λύσεις, ενώ με τα τέσσερα υποκαταστήματά της στον Νομό βρίσκεται στο πλευρό των επαγγελματιών, δίπλα στον χώρο δουλειάς τους, με αμεσότητα και αξιοπιστία.

Στο τέλος της ενημερωτικής εκδήλωσης οι Υπεύθυνοι της Αγροδύναμης – Αγροεφόδια Τρουπής ευχαρίστησαν το Δήμο της Τρίπολης για την πολύτιμη βοήθεια του αλλά και τον  κ. Παπαδημητρίου που παραβρέθηκε στην εκδήλωση εκπροσωπώντας το Δήμο.

{gallery}agroefodia_troypis{/gallery}

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου (25/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 25 Aπριλίου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.30 όπως προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ. 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Βλάση Τσιώτο, Σπύρο Σταματόπουλο και Κώστα Φρούσιο

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο, τον Δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο και τον Δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο, πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Η συνεργασία των Δήμων και της Περιφέρειας προχωρά με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη) και

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη και τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη (διαδικτυακά), πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στη συνάντηση έγινε μία προεργασία των έργων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που θα προταθούν ώστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας

Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024 appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο