Ένας νέος αξιόπιστος συνεργάτης βρίσκεται δίπλα στους αγρότες της Αρκαδίας με γνώση και αξιοπιστία.(video,photos)

Ένας νέος αξιόπιστος συνεργάτης βρίσκεται δίπλα στους  αγρότες της Αρκαδίας με γνώση και αξιοπιστία.

Αγροδύναμη και Αγροεφόδια Τρουπή πιστοποιημένος φορέας Ά 2016-2020 - δηλώσεις ΟΣΔΕ.

Η ώρα των αιτήσεων για την ενιαία αγροτική ενίσχυση έφθασε και οι αγρότες της Αρκαδίας χρειάζονται ενημέρωση και σωστή καταχώριση της αίτησής τους.

Αγρότες και κτηνοτρόφοι της Αρκαδίας γέμισαν σήμερα, Τετάρτη 11 Μαΐου, την αίθουσα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για να ενημερωθούν σωστά και να πληρωθούν έγκαιρα. - Πηγή: http://www.kalimera-arkadia.gr/blog/item/51624-agrotes-kai-diloseis-eniaias-enisxysis-sosti-enimerosi-egkairi-pliromi-vd.html

Η Αγροδύναμη σε συνεργασία με τα Αγροεφόδια Τρουπή με σημεία εξυπηρέτησης τέσσερα υποκαταστήματα τα οποία από αύριο το πρωί θα  λειτουργούν καθημερινά από 08:00 μέχρι και 19:00 για την εξυπηρέτηση των αγροτών στο Λεωνίδιο,στο Άστρος, στην Κερασίτσα και στη Σκοπή, εν όψει των αιτήσεων για την Ενιαία Αγροτική Ενίσχυση 2016.

Η Αγροδύναμη στελεχώνεται από επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης που θα βρίσκεται στη διάθεση των αγροτών έτσι ώστε να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ανταγωνιστικές τιμές.

Ο κ.Γιάννης Τρουπής ανέφερε ότι η Αγροδύναμη είναι ο πολύτιμος σύμμαχος των αγροτών και των κτηνοτρόφων στην Αρκαδία επειδή προσφέρει αξιόπιστες λύσεις, ενώ με τα τέσσερα υποκαταστήματά της στον Νομό βρίσκεται στο πλευρό των επαγγελματιών, δίπλα στον χώρο δουλειάς τους, με αμεσότητα και αξιοπιστία.

Στο τέλος της ενημερωτικής εκδήλωσης οι Υπεύθυνοι της Αγροδύναμης - Αγροεφόδια Τρουπής ευχαρίστησαν το Δήμο της Τρίπολης για την πολύτιμη βοήθεια του αλλά και τον  κ. Παπαδημητρίου που παραβρέθηκε στην εκδήλωση εκπροσωπώντας το Δήμο.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016 23:40

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia