ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑγροτικά νέαΛαϊκή Ενότητα Αρκαδίας: Κατρακύλα τιμών ελαιολάδου!

Λαϊκή Ενότητα Αρκαδίας: Κατρακύλα τιμών ελαιολάδου!

Μεγάλο σκάνδαλο και πισώπλατη μαχαιριά εις βάρος των Ελλήνων ελαιοπαραγωγών είναι η απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ε. Αποστόλου να συμφωνήσει και να συνυπογράψει την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για επιπλέον εισαγωγές 35 χιλ. τόνων αδασμολόγητου Τυνησιακού ελαιολάδου στις χώρες της Ε.Ε.

Οι ευθύνες του Έλληνα Υπουργού είναι ακόμα μεγαλύτερες αν ληφθεί υπόψη ότι ο Ιταλός υπουργός Γεωργίας δεν συμφώνησε και δεν συνυπέγραψε το καταστροφικό αυτό μέτρο για τους Ιταλούς ελαιοπαραγωγούς.
Οι επιπλέον εισαγωγές τυνησιακού ελαιολάδου και η μη καταβολή της επιδότησης, έχουν ως αποτέλεσμα να κατρακυλήσει η τιμή του ελαιολάδου, με συνέπεια να υποστούν τεράστια οικονομική ζημιά οι Έλληνες ελαιοπαραγωγοί.
Η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμένου είναι επικίνδυνη για τα συμφέροντα των Ελλήνων ελαιοπαραγωγών και όλων των αγροτών γιατί είναι μια κυβέρνηση των yes men, οι οποίοι υπογράφουν χωρίς αντίσταση κάθε απαίτηση των κυρίαρχων κύκλων της Ευρωζώνης και της Ε.Ε.
Η «Λαϊκή Ενότητα» καλεί τους ελαιοπαραγωγούς και όλους τους αγρότες σε έναν παναγροτικό ξεσηκωμό για να ανατραπεί αυτή η αντιαγροτική κυβερνητική πολιτική, η οποία οδηγεί στην απόλυτη καταστροφή τους Έλληνες αγρότες.

Μετάβαση στο περιεχόμενο