«Άρτος – Οίνος – Έλαιον»: 4η έκθεση αγροτικών και τοπικών προϊόντων στην Καλαμάτα

Με σκοπό την προβολή των ποιοτικών αγροδιατροφικών προϊόντων της περιοχής της Μεσσηνίας, αλλά και του λαϊκού πολιτισμού και των παραδόσεων των Ελλήνων, ο Δήμος Καλαμάτας διοργανώνει και φέτος την έκθεση «Άρτος – Οίνος – Έλαιον».

artos2015f

Για 4η φορά, η έκθεση αυτή θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων και φέτος θα εστιάσει στο ελαιόδενδρο και τα προϊόντα του. Στο πλαίσιό της θα διοργανωθούν εκδηλώσεις που θα αναδεικνύουν την πολιτιστική μας κληρονομιά, καθώς και έκθεση τοπικών προϊόντων.

Η 4η έκθεση «Άρτος – Οίνος – Έλαιον» θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 22 και 24 Αυγούστου 2015, στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων. Τα εγκαίνιά της θα τελεσθούν το Σάββατο 22 Αυγούστου, στις 20.00 και το ωράριο λειτουργίας της θα είναι μεταξύ 19.00 και 22.00.

Όσοι επιθυμούν να εκθέσουν προϊόντα τους στην 4η έκθεση «Άρτος – Οίνος – Έλαιον», μπορούν να βρουν εδώ τη σχετική αίτηση, που συνοδεύεται από τους όρους συμμετοχής. Σημειώνεται ότι για τα περίπτερα οι συμμετέχοντες δε θα καταβάλουν ενοίκιο. Οι αιτήσεις είναι δυνατόν να κατατεθούν μέχρι τη 17η Αυγούστου 2015.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia