Πρόσληψη δύο (2) ατόμων πυρασφάλειας στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δύο (2) ατόμων για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών με αντικείμενα δράσης πυρασφάλειας κατά την θερινή περίοδο έτους 2018 (Από 15-06-2018 έως 15-09-2018).

Ειδικότητα:   ΥΕ – ΕΡΓΑΤΕΣ  ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Αριθμός:   2

Ειδικά Τυπικά Προσόντα:  ΔΕΝ  ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ

Χρονική  Διάρκεια :  ΕΩΣ  ΤΡΕΙΣ (3) ΜΗΝΕΣ

Α.  ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

  1. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.
  2. Να έχουν την υγεία και την φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
  3. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού κώδικα (καταδίκη, υποδικία δικαστική συμπαράσταση) με την επιφύλαξη της επόμενης εξαίρεσης

Εξαίρεση: Οι υποψήφιοι για θέσεις ανειδίκευτου προσωπικού υπό την προϋπόθεση ότι έχουν εκτίσει την ποινή ή τα μέτρα  ασφαλείας που τους έχουν επιβληθεί έχουν αρθεί ή έχουν απολυθεί υπό όρο Ν. (Ν. 2207/1994  άρθρο 4 παρ. 6)

Β. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ  ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους στο Πρωτόκολλο του Δήμου Νότιας Κυνουρίας Νομού Αρκαδίας στο Λεωνίδιο από 31-05-2018 έως 09-06-2018 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Γ. ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτηση τους πρέπει να  υποβάλλουν υποχρεωτικά  τα εξής δικαιολογητικά:

  1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
  2. Υπεύθυνη  δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο  8 του Υπαλληλικού Κώδικα: α)ότι δεν έχουν  καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία ) απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία,  απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία  παράβαση καθήκοντος , καθ’ υποτροπή , συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας  ζωής β) ότι δεν είναι υπόδικοι και δεν έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα  για κακούργημα ή για πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης, έστω  και αν το αδίκημα παραγράφηκε γ)ότι δεν έχουν λόγω καταδίκης στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί  η στέρηση αυτή, ότι δεν τελούν υπό δικαστική συμπαράσταση.
  3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνει ο υποψήφιος αν το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο από την υποβολή αιτήσεως του έχει απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ. 1 του Νόμου 2190/1994 για την αντιμετώπιση καταπείγουσων αναγκών, προκειμένου να κριθεί εάν έχει κώλυμα πρόσληψης ή όχι. Σε περίπτωση που έχει απασχοληθεί να δηλώνει την υπηρεσία στην οποία απασχολήθηκε και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης του  (έναρξη και λήξη).

Η παρούσα  ανακοίνωση να αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, στον πίνακα ανακοινώσεων  και στην ιστοσελίδα του Δήμου μας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο