10 πράγματα που απαγορεύεται να πεις σε μια συνέντευξη για δουλειά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλοί που ετοιμάζονται για μια επαγγελματική συνέντευξη ανησυχούν μήπως ξεχάσουν κάποια λεπτομέρεια ή δεν δώσουν την τέλεια απάντηση σε μία από τις ερωτήσεις. Αυτά δεν έχουν καμία σημασία σημειώνει στο Forbes η Λιζ Ράιαν, που παίρνει συνεντεύξεις από υποψηφίους εδώ και πάνω από 30 χρόνια. Το πιο σημαντικό είναι να μην εμφανίζεστε υπερβολικά πειθήνιοι, υπερβολικά συνεσταλμένοι και υπερβολικά ευπειθείς.

Δεν είμαστε παιδιά σε σχολείο. Είστε ενήλικας και επαγγελματίας. Οι μάνατζερ δεν προσλαμβάνουν κόσμο επειδή τον λυπούνται, αλλά επειδή πιστεύουν ότι τα συγκεκριμένα άτομα θα τους βοηθήσουν να λύσουν τα προβλήματα της εταιρείας τους.

Θα πρέπει να πάτε σε μια συνέντευξη έτοιμοι να εξηγήσετε τον τρόπο με τον οποίο έχετε επιλύσει προβλήματα στο παρελθόν. Μην παρακαλέσετε για τη δουλειά. Πολλοί το κάνουν, και έχουν ξεχαστεί τη στιγμή που βγαίνουν από την πόρτα.

Με βάση τα παραπάνω, αυτές είναι οι δέκα φράσεις που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βγουν από το στόμα σας στη διάρκεια μιας συνέντευξης.

1. Αν με προσλάβετε, θα κάνω πολύ καλή δουλειά!

2. Δεν ξέρω πολλά γι’ αυτό το θέμα, αλλά μαθαίνω γρήγορα!

3. Πραγματικά θέλω πολύ τη δουλειά.

4. Πάντα έχω καλούς βαθμούς στις αξιολογήσεις.

5. Δουλεύω σκληρά, δεν με πειράζει να εργάζομαι βράδια και σαββατοκύριακα!

6. Έπαιρνα Χ ευρώ στην προηγούμενη δουλειά μου, αλλά θα μπορούσα να δεχθώ λιγότερα.

7. Πόσους ακόμη υποψήφιους βλέπετε για τη θέση;

8. Θεωρείτε ότι έχω τα προσόντα για τη θέση;

9. Πρέπει οπωσδήποτε να δουλέψω.

10. Ελπίζω να ανταποκρίνομαι στις απαιτήσεις σας.

insider.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο