31 θέσεις εργασίας στο Δήμο Πατρέων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωση για την πρόσληψη τριάντα ενός (31) ατόμων στο Τμήμα Δημοτικού Ωδείου α) μουσικών για την παροχή διδακτικού έργου και β) Εικαστικών ζωγράφων, κεραμιστών, κοσμήματος, αγιογράφων, & Ιστορίας της Τέχνης για την παροχή διδακτικού έργου, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ωρομίσθιοι) με αντίτιμο για το διδακτικό έτος 2017-2018» ως

Α) Την πρόσληψη ωρομίσθιων μουσικών για την παροχή διδακτικού έργου συνολικού αριθμού δεκαπέντε (15 ) ατόμων για το Δημοτικό Ωδείο για τις εξής, κατά αριθμό ατόμων και ειδικότητες με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα:

Β) Την πρόσληψη Εικαστικών ζωγράφων , κεραμιστών, κοσμήματος, αγιογράφων και Ιστορίας της Τέχνης για την παροχή διδακτικού έργου συνολικού αριθμού δεκαέξι (16) ατόμων για το Εικαστικό Εργαστήριο για τις εξής, κατά αριθμό ατόμων και ειδικότητες με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα:

όμοιες του ν. 3812/2009 καθώς και το Π.Δ. 524/1980 κατά περίπτωση με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.) με αντίτιμο για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) ή έως εννέα (9) μήνες (σε περίπτωση αναγνωρισμένης σχολής ) από την ημερομηνία πρόσληψης σύμφωνα με το υποβληθέν αίτημα του ν.π.δ.δ. Δ.Β.Π.Ο. Δήμου Πατρέων για το διδακτικό έτος 2017-2018. Η χρονική διάρκεια της ανωτέρω σύμβασης μπορεί να περιορίζεται ελεύθερα από τον Οργανισμό και άνευ οποιουδήποτε δικαιώματος αποζημίωσης των μουσικών ή εικαστικών κ.λ.π. εφ’ όσον έχει ήδη διανυθεί μέρος του εκπαιδευτικού σχολικού έτους και κατά το αντίστοιχο αυτού μέρος.

Η δαπάνη μισθοδοσίας των ανωτέρω θα αντιμετωπίζεται αποκλειστικά και μόνο από την καταβολή αντιτίμου που θα καταβάλουν οι ωφελούμενοι δημότες.
Τέλος, επισημαίνεται ότι οι προσλήψεις των ανωτέρω ειδικοτήτων θα γίνουν σύμφωνα με τις ανάγκες που θα προκύψουν μετά τις εγγραφές των μαθητών.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά επικυρωμένα ή Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι όλα τα σχετικά δικαιολογητικά τους αποτελούν ακριβή φωτοαντίγραφα του πρωτοτύπου:
1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.

2. Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους .
Εάν οι τίτλοι έχουν αποκτηθεί στην αλλοδαπή πρέπει να συνοδεύονται και από την επίσημη μετάφρασή τους στην Ελληνική γλώσσα, από αρμόδια κατά νόμο αρχή του Υπουργείου Εξωτερικών ή την Πρεσβεία ή το Προξενείο της ξένης χώρας στην Ελλάδα ή από δικηγόρο ή από άμισθο διερμηνέα διορισμένο βάσει του ν. 148/26-12-1913/1-2-1914. Για δε τους τίτλους Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης κ.λ.π. απαιτείται πιστοποιητικό αναγνώρισης από το Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π) για την ισοτιμία, αντιστοιχία του τίτλου και (τη βαθμολογική αντιστοιχία αυτού) μόνον για τους υποψήφιους του Δημοτικού Ωδείου ή Πράξη Αναγνώρισης Επαγγελματικής Ισοτιμίας από το Συμβούλιο Αναγνωρίσεως Επαγγελματικής Ισοτιμίας Τίτλων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, εφόσον στην δεύτερη αυτή περίπτωση οι απαιτούμενοι βάσει της προκήρυξης τίτλοι σπουδών εμπίπτουν στα νομοθετικώς ρυθμιζόμενα επαγγέλματα αρμοδιότητας του «Σ.Α.Ε.Ι.», σύμφωνα με τα άρθρα 10 παρ. 2 έως 12 και 11 του Π.Δ. 165/2000 (άρθρο 8 οδηγίας 89/48 του Συμβουλίου της Ε.Ε.), που να έχει εκδοθεί μέχρι την τελευταία ημέρα της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.
3. Βεβαίωση εμπειρίας στο αντικείμενο της ειδικότητας.

4. Αποδεικτικά καλλιτεχνικής δραστηριότητας – βιογραφικό σημείωμα: εθνική ή διεθνή καλλιτεχνική σταδιοδρομία, (συναυλίες, συμμετοχή σε μουσικό σύνολο, συμμετοχή ως σολίστ , ρεσιτάλ, ηχογραφήσεις, δισκογραφία, συμμετοχή σε ατομικές ή ομαδικές εκθέσεις, διαλέξεις – σεμινάρια, συγγραφή σχετικού βιβλίου, δημοσιεύσεις, μελέτες , άρθρα, διακρίσεις σε διαγωνισμούς κ.λ.π.)

5. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 (μόνον για τους άνδρες) ότι έχουν εκπληρωθεί οι στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή έχουν απαλλαγεί νομίμως και για ποιόν λόγο
6. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 αν έχουν υπηρετήσει ή υπηρετούν στο Δημόσιο ή ΝΠΔΔ ή ΟΤΑ και αν εξήλθαν τέτοιας υπηρεσίας για ποιο λόγο

7. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα: α) ότι δεν έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος καθ’ υποτροπή, συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, β) ότι δεν είναι υπόδικοι και δεν έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης, έστω και αν το αδίκημα παραγράφηκε, γ) ότι δεν έχουν, λόγω καταδίκης, στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή. Επίσης να δηλώσουν με την υπεύθυνη δήλωσή δ) ότι δεν τελούν υπό δικαστική συμπαράσταση ή απαγόρευση.

8. Η ανεργία αποδεικνύεται με πρόσφατη βεβαίωση του ΟΑΕΔ (που είναι αρμόδιος προς τούτο), η ημερομηνία έκδοσης της οποίας δεν θα απέχει περισσότερο από πέντε (5) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία έναρξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Αποκλείεται η απόδειξη με υποβολή υπεύθυνης δήλωσης και κάρτας ανεργίας.

9. Προκειμένου για ανέργους υποψηφίους που είχαν ενταχθεί σε πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης του ΟΑΕΔ: α) βεβαίωση του ΟΑΕΔ στην οποία να αναφέρεται η ημερομηνία έναρξης και λήξης της συμμετοχής του υποψηφίου στο πρόγραμμα ή σε περίπτωση που δεν έχει λήξει, το χρονικό διάστημα παρακολούθησης του προγράμματος και β) βεβαίωση του ΟΑΕΔ από την οποία να προκύπτει η ημερομηνία εγγραφής τους ως ανέργων στα σχετικά μητρώα.
10. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, πρόσφατης έκδοσης, προκειμένου για υποψηφίους που έχουν τρία και πλέον τέκνα ή είναι μέλη πολύτεκνων οικογενειών.

11. Οι πολύτεκνοι και οι τρίτεκνοι : Πιστοποιητικό της οικογενειακής τους κατάστασης του Δήμου ή της Κοινότητας, πρόσφατης έκδοσης ή αντίστοιχο πιστοποιητικό αρμόδιας αλλοδαπής αρχής, συνοδευμένο από πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (άρθρο 6, παρ. 2, Ν. 3454/2006 ).

12. Αποδεικτικό του οικείου Δήμου, πρόσφατης έκδοσης, ότι ο υποψήφιος είναι
εγγεγραμμένος στο δημοτολόγιο ή μόνιμης κατοικίας (για τους υποψήφιους που μοριοδοτούνται όσον αφορά την εντοπιότητα & την μόνιμη κατοικία ) . Δειτε την προκηρυξη εδω

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο