Πρόσληψη συνολικά τεσσάρων ατόμων με τα αντίστοιχα απαιτούμενα προσόντα Ναυαγοσώστη

Με σχετική ανακοίνωση του ο Δήμος Πύλου-Νέστορος, επαναπροκηρύσει την πρόσληψη συνολικά τεσσάρων ατόμων με τα αντίστοιχα απαιτούμενα προσόντα Ναυαγοσώστη, για την κάλυψη των εποχικών ή παροδικών αναγκών του, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, και διάρκεια αυτής τους δύο μήνες (Ιούλιος-Αύγουστος), στις παραλίες Μεμί Δ.Ε Κορώνης, Ζάγκα Δ.Ε. Κορώνης, Φοινικούντας (Παραπλεύρως Λιμένα) Δ.Ε. Μεθώνης και Μαυροβούνι Δ.Ε Μεθώνης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Πύλου-Νέστορος, με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, τα οποία και αναφέρονται στη σχετική ανακοίνωση έως και την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2015.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Δημαρχείο στο τηλέφωνο 2723-3-60210 (αρμόδιοι υπάλληλοι: Δ. Αρβανίτης, Α. Σκόκου) ή να ανατρέξετε στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Πύλου-Νέστορος http://www.pylos-nestor.gr/portal/index.php/enimerosi-politon/diagonismoi-prokirykseis/678-prosklisi-proslipsis-4-navagososton

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia