Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού απο τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης Λακωνίας-Αρκαδίας

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης Λακωνίας-Αρκαδίας με αφορμή την συμπλήρωση των μηχανογραφικών των Υποψήφιων Μαθητών για τις Σχολές Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι διοργανώνει Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα την Επιλογή Σπουδών και Επαγγέλματος την Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015 στις 19:30.

hmerfrontf

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης με προσκεκλημένο ομιλητή τον Διδάκτoρα Α.Π.Θ. και συγγραφέα της σειράς οδηγών Σπουδών «ΕΠΙΛΕΓΩ ΣΠΟΥΔΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ» κ. Χρήστο Ταουσάνη.

Οι μαθητές και οι γονείς τους θα ενημερωθούν για όλα τα στοιχεία που αφορούν την εισαγωγή στα Πανεπιστήμια και στα Τ.Ε.Ι., για τις σπουδές και τα επαγγέλματα, για το νέο εκπαιδευτικό σύστημα και τις αλλαγές στο Νέο Λύκειο, καθώς και τα νέα δεδομένα στο μηχανογραφικό δελτίο του 2015. Ο σύμβουλος σταδιοδρομίας θα αναφερθεί σε πλήθος θεμάτων και θα απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τις Σχολές και τα Επαγγέλματα του Μέλλοντος, τις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές και τα Πανεπιστήμια της Κύπρου.

Παράλληλα, θα αναλύσει ειδικά δεδομένα που αφορούν τις Πανελλήνιες Εξετάσεις όπως οι μετεγγραφές, οι έξυπνες πληροφορίες για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου, τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων, τις κατηγορίες των αθλητών κ.ά.
Η Είσοδος είναι ελεύθερη.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia