Πώς θα συνυπολογίζεται η προϋπηρεσία εκτός δημοσίου στην επιλογή προϊσταμένων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συγκεκριμένες προθεσμίες προκειμένου να καταθέσουν τα αναγκαία δικαιολογητικά με στόχο να συνυπολογίζεται η προϋπηρεσία εκτός δημοσίου  στην επιλογή προϊσταμένων δίνει το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Όπως επισημαίνει σε εγκύκλιό του, οι φορείς  θα πρέπει μέχρι  τις 10/03/2017 να αποστείλουν  στην αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου τα  συγκεντρωτικά στοιχεία, στα οποία θα αποτυπώνονται συγκεκριμένες πληροφορίες.

Στα στοιχεία αυτά θα πρέπει να αναφέρεται ο αριθμός αιτήσεων υπαλλήλων ανά κατηγορία εκπαίδευσης. Σύμφωνα με τη ροή της διαδικασία χρειάζεται να αποστέλλονται από όλους τους φορείς αποκλειστικά στο Υπουργείο που τους εποπτεύει, και ακολούθως τα Υπουργεία θα αποστείλουν στο φορέα του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης τα  συγκεντρωτικά στοιχεία.

Στην εγκύκλιο τονίζεται ότι κατά την διαχείριση και εξέταση των εν λόγω αιτήσεων, προτεραιότητα θα δίνεται στους υπαλλήλους κατηγορίας πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης, οι οποίοι στοιχειοθετούν κατ΄ αρχήν δικαίωμα για επιλογή σε θέση ευθύνης επιπέδου γενικής διεύθυνσης.

Περισσότερες πληροφορίες δείτε στη σχετική εγκύκλιο στο localit.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο