Αγορά εργασίας

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 4Κ/2018 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, εκατό τριών (103) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης......
Ζητείται νέος η νέα για 4ωρη απασχόληση σε κεντρικό περίπτερο της Τρίπολης 
Επιδότηση ανέργων με 20.000 ευρω για δημιουργία επιχείρησης – Ποιοι συμμετέχουν στο νέο πρόγραμμα
Στην υλοποίηση τεσσάρων προγραμμάτων για 22.750 ανέργους, θα προχωρήσει ο ΟΑΕΔ τους επόμενους μήνες.
Στην υλοποίηση τεσσάρων προγραμμάτων για 22.750 ανέργους, θα προχωρήσει ο ΟΑΕΔ τους επόμενους μήνες.
Τα ιατρικά επαγγέλματα κρατούν γερά τα σκήπτρα της επαγγελματικής επιτυχίας, καθώς στην πρώτη 10άδα με κορυφαία επαγγέλματα του 2018 «φιγουράρουν» οκτώ ιατρικές ειδικότητες, σύμφωνα με την U.S. News.
Ανοικτά είναι αυτή την περίοδο οκτώ προγράμματα του ΟΑΕΔ, που απευθύνονται σε ανέργους όλων των ηλικιών, αλλά και σε επιχειρηματίες που επιθυμούν να προσλάβουν τον πρώτο τους υπάλληλο. Πιο συγκεκριμένα:
Διαβεβαιώσεις για περαιτέρω μείωση του ποσοστού της ανεργίας εντός του 2018 παρείχε η πρόεδρος και διοικήτρια του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) Μαρία Καραμεσίνη.
Κλιμακωτές εκπτώσεις στα πρόστιμα που αναμένεται να φτάνουν και το 80% στην περίπτωση πρόσληψης του ανασφάλιστου εργαζόμενου, θα περιλαμβάνει νομοθετική ρύθμιση για τη «μαύρη εργασία» που θα κατατεθεί στη Βουλή αμέσως μετά το Πάσχα.
Ανακοίνωση για τον αναγκαίο αριθμό τακτικών και αναπληρωματικών καθηγητών/ριών, που θα διορισθεί για να καλύψει τις ανάγκες διδασκαλίας στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, κατά το εκπαιδευτικό έτος 2018 – 2019.
Σελίδα 1 από 61

logofootermedia