Πλειοδοτική δημοπρασία οχημάτων απο 100 ευρώ στο Ναύπλιο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στις 19 -07-16 ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 π.μ. στο κτίριο του Τελωνείου Ναυπλίου, Αμυμώνης 26, 21100 ΝΑΥΠΛΙΟ, θα γίνει πλειοδοτική δημοπρασία για να εκποιηθούν σε ομαδική εκποίηση για ΟΤΚΖ και διάλυση (όπου αυτό αναφέρεται) τα παρακάτω οχήματα που προέρχονται από τα αζήτητα και τα εγκαταλειφθέντα του Τελωνείου, με τιμή εκκίνησης αυτή που αναφέρεται στην διακήρυξη.

oddy

Ο τόπος φύλαξης των δημοπρατούμενων οχημάτων αναγράφεται στο τέλος κάθε πίνακα 

 

Π ΡΟ Σ Ο Χ Η 

 

Όλα τα οχήματα δημοπρατούνται σύμφωνα με τους ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΡΟΧΟΦΟΡΩΝ, οι οποίοι είναι αναρτημένοι στον ιστότοπο της Δ.Δ.Δ.Υ ( oddy.gr ). H συμμετοχή καθενός των πλειοδοτών στη διαδικασία της δημοπρασίας προϋποθέτει την πλήρη ενημέρωσή του επί των όρων πώλησης που ισχύουν. 

 

Δήλωση άγνοιας αυτών δεν γίνεται δεκτή. 

 

Στις τιμές εκποίησης των οχημάτων συμπεριλαμβάνεται ο αναλογών ΦΠΑ Ανακοινώνεται στους ενδιαφερόμενους ότι στο εξής ΔΕΝ θα γίνονται δεκτές εκπρόθεσμες αιτήσεις για παράταση διακανονισμού. 

 

Π Α Ρ Α Τ Η Ρ Η Σ Ε Ι Σ 

 

Για τα ΟΤΚΖ ( οχήματα τέλους κύκλου ζωής ) και διάλυση οχήματα, η εγγύηση συμμετοχής είναι 100 ευρώ, οι δε προσφορές για να γίνουν δεκτές, πρέπει να διαφέρουν από την τιμή εκκίνησης, η μία από την άλλη κατά 10 ευρώ τουλάχιστον.

 

 Ο υποψήφιος αγοραστής πρέπει να φέρει δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο και να γνωρίζει τον αριθμό του φορολογικού του μητρώου στην αρμόδια ΔΟΥ. Το 10% της τιμής κατακύρωσης ( προκαταβολή) καταβάλλεται σε μετρητά αμέσως μόλις τελειώσει η πλειοδοσία για κάθε όχημα. 

 

Η έκπτωση, όταν η πληρωμή γίνεται τοις μετρητοίς, ορίζεται σε 30% στο σύνολο της προαναφερόμενης τιμής. Επισημαίνεται ότι με το υπ’ αρ. 116/5-3-2004 ΠΔ ( ΦΕΚ 81Α/2004 ), όπου καθορίζονται οι διαδικασίες για την ανακύκλωση και ανάκτηση των οχημάτων ΟΤΚΖ, θεσπίζεται η υποχρέωση δημιουργίας ατομικών ή συλλογικών συστημάτων εναλλακτικής διαχείρισης ΟΤΚΖ , και τίθεται ο στόχος της επαναχρησιμοποίησης και αξιοποίησης του ΟΤΚΖ . 

 

Με βάση τα ανωτέρω, επιτρέπεται η συμμετοχή στην ως άνω κατηγορία ΜΟΝΟ όσων έχουν υπογράψει σύμβαση συνεργασίας με την ΕΔΟΕ και είναι αδειοδοτημένοι από το σύστημα για τη διαχείριση των ΟΤΚΖ. 

 

Οποιαδήποτε προσφορά αντίθετη με τα παραπάνω δεν θα γίνεται δεκτή. Επίσης οι διαγωνιζόμενοι οφείλουν να καταθέσουν Υπεύθυνη Δήλωση ότι κατά την αποκομιδή των υλικών θα λαμβάνουν όλα τα μέτρα προς ελαχιστοποίηση των αποβλήτων, προκειμένου να εξασφαλίζεται η προστασία του περιβάλλοντος. Βάσει των όρων πώλησης, ακυρώσεις δεν γίνονται δεκτές. 

 

Για την ορθολογικότερη περιβαλλοντική διαχείριση των οχημάτων που δεν υπάγονται στο ΠΔ 116/3004, δηλ. αυτών που εκποιούνται για διάλυση ( φορτηγά, βυτιοφόρα, λεωφορεία κ.λ.π.), οι υποψήφιοι πλειοδότες αγοραστές τους θα πρέπει να ασκούν δραστηριότητα συναφή με τη διαχείριαη των οχημάτων αυτών, η άδεια λειτουργίας της οποίας απαιτεί την έκδοση απόφασης έγκρισης περιβαλλοντικών όρων (ΑΕΠΟ ) ή Πρόσθετες Περιβαλλοντικές Δεσμεύσεις ( ΠΠΔ ), χωρίς απαραίτητα να έχουν υποχρέωση συμμετοχής σε συλλογικό σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης. 

 

Οι ενδιαφερόμενοι πλειοδότες αγοραστές για τα προς ΟΤΚΖ και διάλυση οχήματα, προκειμένου να λάβουν μέρος στη δημοπράτηση αυτών θα πρέπει να υποβάλλουν τα έγγραφα αδειοδότησης και πιστοποίησής τους στην Υπηρεσία μας προς εξέταση, τουλάχιστον 3 ημέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής της δημοπρασίας. 

 

Η επίσκεψη των οχημάτων επιτρέπεται ελεύθερα από 7 / 7/2016 μέχρι και 18/7/2016 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 09.00 π.μ. μέχρι 13..00μ.μ. Για περισσότερες πληροφορίες υπεύθυνοι είναι οι αρμόδιοι υπάλληλοι, Ρηγανάς Νέαρχος τηλ. 2752025370 και Κέκκος Γεώργιος, το αυτό τηλέφωνο, του Τελωνείου Νσυπλίου 

 

Ο ΠΡ/ΝΟΣ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ 

ΓΡΗΓ. ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο