Λάβετε μέρος στον Μαραθώνιο Ναυπλίου με 50% έκπτωση στο κόστος μετακίνησης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α. Ε. είναι ο Επίσημος Φορέας για τη μετακίνηση των Δρομέων για τον Μαραθώνιο Ναυπλίου 2016 που θα διοργανωθεί στις 6 Μαρτίου στο Ναύπλιο.

Εκτός των εσωτερικών μετακινήσεων, προσφέρει Παροχή 50% έκπτωσης στο κόστος μετακίνησης μετ’ επιστροφής στα δρομολόγια της ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Αθήνα – Ναύπλιο – Αθήνα για την Παρασκευή, το Σάββατο, την Κυριακή και την Δευτέρα 4-5-6-7/03/16. Οι ενδιαφερόμενοι για να τύχουν την έκπτωση, θα πρέπει να προσκομίσουν στα εκδοτήρια, την επιβεβαίωση που λάβανε ηλεκτρονικά από την Ο.Ε. για την συμμετοχή τους στον «Μαραθώνιο Ναυπλίου», μαζί με την Ταυτότητα τους.

Η ΚΤΕΛ Αργολίδας έχει υλοποιήσει στην ηλεκτρονική της πλατφόρμα, εφαρμογή στην οποία αφού ο ενδιαφερόμενος ακολουθήσει τα επί μέρους στάδια πχ. Επιλογή σταθμού επιβίβασης – Επιλογή σταθμού προορισμού – Ώρα αναχώρησης κλπ., προχωρά στην έκδοση εισιτηρίου στην επιλογή Μαραθώνιος 2016, με αντίτιμο 6,60€.

Προσοχή για να μπορέσει να υλοποιηθεί η έκπτωση θα πρέπει να συμπληρωθεί ο κωδικός εγγραφής που σας έχει αποσταλεί και το Ονοματεπώνυμο του δικαιούχου την έκπτωση.

Επίσης η ίδια διαδικασία πρέπει να γίνει και για το αντίστοιχο εισιτήριο της επιστροφής.

Ηλεκτρονικά στο:

http://www.ktel-argolidas.gr/?module=ticket__reservation3&lang=el

Η έκδοση του εισιτηρίου μπορεί να γίνει και στα εκδοτήρια του ΚΤΕΛ Αργολίδας στον Κηφισό και στο Ναύπλιο, με την επίδειξη του μοναδικού αριθμού συμμετοχής και της ταυτότητας του δικαιούχου την έκπτωση.

Προσοχή για πολυπληθείς ομάδες η διαδικασία που συστήνεται είναι η ΕΓΚΑΙΡΗ ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων ώστε να αξιολογηθεί από τους υπευθύνους του ΚΤΕΛ η δρομολόγηση εκτάκτων δρομολογίων, λόγο της αυξημένης ζήτησης αν υπάρξει.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

Υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

Στις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η Περιφερειακή Αρχή και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, σε θέματα άρδευσης και ύδρευσης, ήρθε να προστεθεί η υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου (Κιβέρι) Ν. Αργολίδας. Αναλυτικά Υπεγράφη η σύμβαση προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών και ομαλού εκκινητή στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

Τρίπολη: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από την αφρικανική σκόνη

Αποπνικτική είναι σήμερα (23/4) η ατμόσφαιρα σε όλη τη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο