ΑΡΓΟΣ: 46χρονος ασελγούσε σε 5χρονο αγόρι – Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία του Άργους παρακολουθεί τις εξελίξεις μετά τη σύλληψη 46χρονου για ασέλγεια σε βάρος 5χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομική διεύθυνση Πελοποννήσου, το «Χαμόγελο του Παιδιού» κατήγγειλε στην ασφάλεια Άργους πως υπήρχαν αναφορές για τη δράση του 46χρονου.

Αμέσως αστυνομικοί ερεύνησαν την υπόθεση όπου διαπίστωσαν ότι οι καταγγελίες ήταν πραγματικές και συνέλαβαν τον 46χρονο. Ωστόσο όμως οι συλλήψεις δεν σταμάτησαν εκεί καθώς στα κρατητήρια οδηγηθήκαν και οι γονείς του ανήλικου καθώς γνώριζαν τις αρρωστημένες πράξεις του 46χρονου σε βάρος του γιου τους.

Το θράσος του 46χρονου ήταν τέτοιο καθώς έδειχνε φωτογραφίες με τις πράξεις του σε κατοίκους της περιοχής.

enikos.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο