Ο Χρονόπουλος, ο Χρηστίδης και η στροφή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στη νεολαία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βλέποντας το ΠΑΣΟΚ να κάνει στροφή στη νεολαία, κάτι που επιβεβαίωσε και η επιλογή του Παύλου Χρηστίδη για τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, μπορούμε εύκολα να αντιληφθούμε πως ο Αντρέας Χρονόπουλος είναι το μεγάλο “στοίχημα” για το μέλλον.

Τον γνωστό φυσικοθεραπευτή Αντρέα Χρονόπουλο και τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλο Χρηστίδη συνέλαβε η κάμερα του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ.

xristidis parat

Οι δύο άντρες συνομιλούσαν για ώρα σε καφετέρια του Άργους και έδειξαν να συμφωνούν σε όλα. Ο Χρονόπουλος αποτελεί το μέλλον του ΠΑΣΟΚ στο νομό και πρόκειται για ένα από τα καλύτερα παιδιά που ασχολούνται με την πολιτική και όπως είναι λογικό ποντάρουν πολλά πάνω του.

Η επαγγελματική σταδιοδρομία του Αντρέα και η έντονη ενασχόλησή του σε φλέγοντα ζητήματα της κοινωνίας, σε συνδυασμό με την ευρεία αποδοχή που έλαβε η απόφασή του να στηρίξει το ψηφοδέλτιο στις τελευταίες εκλογές, δείχνουν πως το μέλλον του ανήκει.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον μεγαλωμένο σε Άργος και Ναύπλιο Παύλο Χρηστίδη, δικηγόρο στο επάγγελμα, που είναι μία από τις πιο συμπαθείς προσωπικότητες στο κόμμα και έχει βοηθήσει για να φτιάξει η εικόνα του ΠΑΣΟΚ πανελλαδικά.

Ένα ακόμα κοινό που έχουν οι δυο τους είναι η συμπάθεια και η εκτίμηση που τους έχει η Φώφη Γεννηματά. Μην ξεχνάμε πως δική της απόφαση ήταν να γίνει ο Παύλος εκπρόσωπος Τύπου, ενώ η ίδια είχε ζητήσει από τον Αντρέα να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο και να βοηθήσει στο να πάρουν την έδρα στην Αργολίδα από τη Χρυσή Αυγή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

Δήμος Νότιας Κυνουρίας: Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Πάσχα 2024

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Πάσχα 2024 Το Πάσχα στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας...

Πρεμιέρα για πέντε ταινίες: Ξεχωρίζει η «Μην Ανοίγεις την Πόρτα» των Unboxholics

Οι ταινίες που προβάλλονται στα Victoria Cinemas Cineville Τρίπολης Πρόγραμμα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο