Με Κινέζικη Αντιπροσωπεία ανώτατων αξιωματούχων συναντήθηκε ο εντεταμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Θεοφάνης Στεφανόπουλος 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με Κινέζικη Αντιπροσωπεία ανώτατων αξιωματούχων συναντήθηκε ο εντεταμένος Περιφερειακός Σύμβουλος  Θεοφάνης Στεφανόπουλος 

« Σύσκεψη με Κινεζική Αντιπροσωπεία»

Με Κινέζικη Αντιπροσωπεία ανώτατων αξιωματούχων που διαχειρίζονται θέματα παραγωγής και εμπορίας κινέζικου τσαγιού συναντήθηκε ο εντεταμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Απασχόλησης και Αλληλεγγύης Θεοφάνης Στεφανόπουλος την Δευτέρα 2 Ιουλίου στα γραφεία της Π.Ε. Αργολίδας.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης δόθηκε η ευκαιρία να ανταλλαγούν απόψεις και πρακτικές που εφαρμόζουν οι δύο χώρες σε θέματα ανάδειξης, διακίνησης και εμπορίας των αγροτικών τους προϊόντων. Η Κινέζικη αντιπροσωπεία εκδήλωσε ενδιαφέρον για την δημιουργία στην Αττική ή σε μια Περιφέρεια πλησίον αυτής όπως είναι η Αργολίδα ενός μεγάλου κέντρου διακίνησης των εμπορευμάτων της, εκμεταλλευόμενη το λιμάνι του Πειραιά.

Ο κ. Στεφανόπουλος ανέδειξε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αργολίδας ως ένας Νομός με σπουδαία αγροτική παραγωγή, μεγάλη πολιτιστική κληρονομιά και βεβαίως το στρατηγικό πλεονέκτημα ότι βρίσκεται πλησίον της Αθήνας, τονίζοντας παράλληλα πως η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης προσωπικά έχουν φροντίσει ώστε αυτή η Περιφέρεια να αποτελεί παράδειγμα εξωστρέφειας και ελκυστικότητας ξένων επενδύσεων.

Οι συνομιλητές επιφυλάχθηκαν για μελλοντικές συναντήσεις ενώ ο κ. Στεφανόπουλος δέχθηκε επίσημη πρόσκληση να επισκεφτεί την συγκεκριμένη επαρχία της Κίνας όπου παράγεται η ιδιαίτερη ποικιλία τσαγιού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο