Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 6η Γιορτή Ελιάς στον Αχλαδόκαμπο (pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 και ώρα 9.00 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αχλαδοκάμπου πραγματοποιήθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αχλαδοκάμπου η «6η Γιορτή Ελιάς», σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Αργολίδας.

Στην εκδήλωση, την οποία πλαισίωσαν οι Γιάννης Κατσίγιαννης, Έφη Θώδη, και Γιάννης Νταβέλλης στο τραγούδι και ο Άρης Μουγκοπέτρος στο κλαρίνο, προσφέρθηκε δωρεάν ελαιόλαδο, καθώς και παραδοσιακά εδέσματα από ελιά.

Παρόντες ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Κρίγγος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Πέτρος Διολίτσης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Σκούφης και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός Βαγγέλης Τζαβέλλας.

{gallery}giorti_elias_axladokampos{/gallery}

argolikeseidhseis.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο