Mεγάλη συμμετοχή στον εθελοντικό καθαρισμό στο Τημένιο (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιβαλλοντική δράση στα πλαίσια του προγράμματος Lets do it igreece πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 στην παραλία Τημενίου στη Νέα Κίο του Δήμου Αργους Μυκηνών  στην Αργολίδα.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/SQtZM1cMrls” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Εθελοντές σε συνεργασία με τον Δήμο Άργους Μυκηνών, το 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους το Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Αργολίδας Auto Vision, σχολεία, αθλητικές ομάδες, φορείς και σωματεία καθάρισαν την παραλία Τημενίου στη Νέα Κίο Αργολίδος.

Στόχος να δείξουν στα παιδιά πόσο μεγάλη σημασία έχει να διατηρούμε την καλή εικόνα της περιοχής στην οποία μένουμε, δείχνοντας έτσι την αγάπη μας για αυτήν τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Αργους Μυκηνών Παναγιώτης Σκούφης, ενώ στη δράση συμμετείχαν ο  δημοτικός σύμβουλος Δήμου Άργους Μυκηνών Νίκος Δελής και Ντέπυ Δαμασκηνού Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Το 2012, μια παρέα φίλων οραματίστηκε να ενώσει ολόκληρη τη χώρα με ένα φιλόδοξο όραμα για το περιβάλλον. Στο πέρασμα των τελευταίων 5 χρόνων, χιλιάδες εθελοντές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, ενώνοντας τις δυνάμεις τους σε ένα ετήσιο ραντεβού με το σεβασμό και την προστασία του περιβάλλοντος στο επίκεντρο.

Κάπως έτσι γεννήθηκε η εθελοντική εκστρατεία Let’s Do It Greece, που φέτος έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 2 Απριλίου 2017. Στόχος, οι χιλιάδες πολίτες που μοιράζονται το όραμα μιας καθαρής Ελλάδας, να συντονιστούμε σε ολόκληρη τη χώρα, ομορφαίνοντας 1.500 σημεία μέσα σε 1 μέρα! και να διαδώσουμε το μήνυμα εθελοντισμού και της συνεργασίας στην ελληνική κοινωνία, θεωρώντας πως μπορούμε να δημιουργήσουμε δυνατές σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ όλων των πολιτών.

gr
argolikeseidhseis.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

Δήμος Νότιας Κυνουρίας: Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Πάσχα 2024

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Πάσχα 2024 Το Πάσχα στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας...

Πρεμιέρα για πέντε ταινίες: Ξεχωρίζει η «Μην Ανοίγεις την Πόρτα» των Unboxholics

Οι ταινίες που προβάλλονται στα Victoria Cinemas Cineville Τρίπολης Πρόγραμμα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο