40 Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Λονδίνου στο Ναύπλιο

Το Ναύπλιο επισκέφθηκαν 40 δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι της ευρύτερης περιοχής του Λονδίνου, όπου συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο και αντήλλαξαν απόψεις και τεχνογνωσία για τη δημοτική διαχείριση των πόλεων.

Καλωσορίζοντας τους επισκέπτες, ο κ. Κωστούρος ενημέρωσε τους Βρετανούς εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης για το έργο που επιτελείται στο δήμο, με έμφαση στις δομές κοινωνικής προστασίας.

Στην ομιλία του, ο δήμαρχος Ναυπλιέων στην αίθουσα του βουλευτικού τόνισε ότι απαραίτητη συνταγή για την αντιμετώπιση της κρίσης είναι να εξευρεθούν οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις που εμπεριέχει. «Για να διαχειριστούμε την κρίση και να αντιμετωπίσουμε τις πολλαπλές προκλήσεις έπρεπε να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας, να επενδύσουμε στην εξωστρέφεια, να έχουμε διεθνή προσανατολισμό και να συμμετέχουμε στα δίκτυα πόλεων» σημείωσε ο δήμαρχος Ναυπλιέων, επισημαίνοντας τη σπουδαιότητα των συνεργασιών και της ανταλλαγής τεχνογνωσίας και εμπειριών, με στόχο τη δημιουργία προϋποθέσεων ανάπτυξης.

Ο κ. Κωστούρος αναφέρθηκε στη διεθνή παγκόσμια έκθεση για τα επαγγελματικά σκάφη αναψυχής, «Mediterranean Yacht Show 2017» που ξεκινά τέλος του Απριλίου στο Ναύπλιο, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει την σταθερά ανοδική πορεία που καταγράφει η πόλη του Ναυπλίου στις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων και τουριστών.

argolikeseidhseis.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστου Λαμπρόπουλου και του Εκτελεστικού Γραμματέα, Γιώργου Σπίνου, προχώρησε σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους των Μέσων Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στην Τρίπολη, στην οποία έκανε τον απολογισμό του πρώτου τριμήνου της θητείας του, απάντησε σε ερωτήσεις για όλα

Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Θεματικές ξεναγήσεις με τίτλο «Κύπρος το θαύμα του Ελληνισμού»

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, σε συνεργασία με τη φιλόλογο...
Μετάβαση στο περιεχόμενο