Δημήτρης Κωστούρος: Το μεγαλύτερο έργο για εμάς είναι η αλλαγή στον τρόπο σκέψης του δημότη-πολίτη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το ενδιαφέρον του Δήμου Ναυπλίου από τη μία του άκρη ως την άλλη προφανές. Αν μπορεί να τα κάνει όλα , να τα συντηρήσει όλα και να τα φτιάξει όλα; την απάντηση τη γνωρίζετε.

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3D1108459325956543%26id%3D804739062995239&width=500″ width=”500″ height=”781″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” ]

Αυτό δεν μας σταματά από το να παρεμβαίνουμε συνεχώς σε θέματα και σημεία που θα αλλάξουν προς το καλύτερο την καθημερινότητα όσων περισσοτέρων πολιτών γίνεται.
Η μεγαλύτερη παρέμβαση για μένα όμως είναι η παρέμβαση στον τρόπο σκέψης του δημότη-πολίτη.
Έλαβα το παρακάτω μήνυμα στο inbox πριν από μερικές ημέρες από έναν συνδημότη τον οποία γνωρίζω περισσότερο διαδικτυακά:

“Δημήτρη καλησπέρα . Οι φωτογραφίες είναι από την ΑΝΔΡΕΑ ΦΛΟΥΔΑ. Έχω ενημερώσει ………………… εδώ και ενάμιση μήνα. Έχω μιλήσει και με τον ………………και τον …………….. Το μόνο που μου είπαν είναι ότι είναι από εργασίες του ΟΤΕ. Δεν έκαναν τίποτα. Οι λακούβες έγιναν 3-4 ημέρες μετά την αποκατάσταση στους δρόμους που έκανε ο Δήμος . Έτσι θα μείνουν οι λακούβες; Αύριο ανοίγουν τα σχολεία και δύο από αυτές είναι μπροστά στο 4ο δημοτικό . Τι θα γίνει αν γίνει κάποιο ατύχημα με το γαρμπίλι ; …………………….Γι αυτό τον λόγο επέλεξα να σου στείλω προσωπικό μύνημα. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων .”

Εγώ σε ευχαριστώ πολύ.  καλημέρα σας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Οιχαλίας ο Βασίλης Μητρόπουλος

Ορκίστηκε ενώπιον της Δημάρχου Οιχαλίας Γιώτας Γεωργακοπούλου, ο δημοτικός...

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς εξελίσσεται το έργο που συνδέει το χωριό Τουρκολέκα με τα Καλύβια του Δήμου Οιχαλίας

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς εξελίσσεται το έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου...

Μονεμβασία: Φωτιά στον Άγιο Στέφανο

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στον Άγιο Στέφανο,...

νοῦς – TEDxKlonatzidika 2024

Η δύναμη του νου στην πλαισίωση (διαμόρφωση) του κόσμου:   Ένα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο