Δήμαρχος Ναυπλιέων: “Σε εγρήγορση για το νοσοκομείο…”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Σε μια συνεχή επαγρύπνηση και εγρήγορση βρίσκεται η δημοτική αρχή στο Ναύπλιο, όσον αφορά την κατάσταση στο νοσοκομείο της πόλης και τις εξελίξεις στον τομέα της υγείας γενικότερα”, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Δήμος με δελτίο Τύπου.

Αναλυτικότερα:

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος χθες Σάββατο 20 /05 είχε συνάντηση ενημέρωσης στο χώρο του νοσοκομείου με τους εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων για την τρέχουσα κατάσταση και ειδικότερα τη μεθόδευση μεταφοράς του Π .Ε .Δ .Υ. Αργολίδας σε χώρους του νοσοκομείου.

Οι εργαζόμενοι, οι οποίοι έχουν εκδώσει ψήφισμα που καταδικάζει τη συγκεκριμένη ενέργεια , ανέλυσαν διεξοδικά τα στοιχεία που καθιστούν οποιοδήποτε τέτοιο σχεδιασμό αδύνατο.

Ο κ. Κωστούρος ,αφού εξέφρασε την απόλυτη και αμέριστη συμπαράστασή του τόσο για το συγκεκριμένο θέμα όσο και για κάθε θέμα του νοσοκομείου, τόνισε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψει τα προβλήματα που μαστίζουν το νοσοκομείο μας να σταθούν εμπόδιο στην προσφορά των πολύτιμων , απαραίτητων και σημαντικών υπηρεσιών υγείας στους δημότες , αλλά και στους επισκέπτες μας.

Η δημοτική αρχή, στα πλαίσια των δυνατοτήτων της πάντα , μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες θα ενεργήσει προς κάθε κατεύθυνση, απαιτώντας και πιέζοντας συγχρόνως για την καλύτερη δυνατή λύση των προβλημάτων με μοναδικό στόχο την διατήρηση της “ζωτικής ” λειτουργίας του νοσοκομείου Ναυπλίου.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε χθες το 2ο Φεστιβάλ Κωμωδίας Τρίπολης 40 lads

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε χθες το 2ο Φεστιβάλ Κωμωδίας...

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο