Σημαντική διάκριση και αναγνώριση για το Δήμο Ναυπλιέων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Ναυπλιέων ως ένας Δήμος με ιδιαίτερα και ξεχωριστά χαρακτηριστικά βρίσκεται σήμερα με μια ακόμα σημαντική διάκριση και αναγνώριση , αφού επιλέχθηκε ως τιμώμενος στην πρώτη έκθεση “Greek Travel Show 2017 ” που διοργανώνεται από ΔΕΘ – HELEXPO ,από 19 έως 21 Μαΐου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο “Helexpo Maroussi”.

Για 1η φορά στην Ελλάδα δημιουργείται μια έκθεση τουριστικής εμπειρίας.

Η έκθεση “Greek Travel Show 2017 ” θα παρουσιάζει προτάσεις τουριστικών προορισμών από όλη την Ελλάδα.

Η επιλογή του Δημου Ναυπλιέων ως “τιμώμενου Δήμου ” είναι ” καρπός ” όλων των ενεργειών τόσο της δημοτικής αρχής όσο και όλων εκείνων που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού στον Δήμο.

Αναφερόμενος στην τιμητική αυτή διάκριση ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος μεταξύ άλλων δήλωσε: ” Δεν είναι καθόλου τυχαίο που το Ναύπλιο επιλέγεται ως τιμώμενος Δήμος σε μια έκθεση που για πρώτη φορά ανοίγει τα φτερά της στην τουριστική προβολή .Είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που καταβάλουμε όλοι , Δήμος και επιχειρηματίες στον τουρισμό , για την προσφορά υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους επισκέπτες μας.

Εύχομαι η έκθεση τουριστικής εμπειρίας να γνωρίσει επιτυχία και να συμβάλει στην περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη “

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή από Παρασκευή – Κυριακή και από 10:00 – 20:00με δωρεάν είσοδο για όλους.

Ο Δήμος Ναυπλιέων ανεβάζει τον πήχη υψηλότερα και ο στόχος για μια μοναδική θέση στο χάρτη της Ελλάδας και όχι μόνο είναι πιο κοντινός από ποτέ ,όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.

Δελτιο Τύπου

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο