Ναύπλιο: Η ανάπλαση της Βασιλέως Κωνσταντίνου συνεχίζεται

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίζεται το έργο της ανάπλασης του πεζοδρόμου της Βασιλέως Κωνσταντίνου, οι εργασίες του οποίου είχαν κολλήσει λόγω των αρχαιολογικών ευρημάτων του προμαχώνα.

Σε αυτή την φάση πλακοστρώνονται οι διασταυρώσεις με τις οδούς Πολυζωίδου και Συγγρού. Το έργο θα ολοκληρωθεί με την διάστρωση του τμήματος της Βασιλέως Κωνσταντίνου, άνωθεν των αρχαιολογικών ευρημάτων απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο, με το ειδικό υλικό που υπέδειξε η αρχαιολογική υπηρεσία.

Η φιλοσοφία της παρέμβασης βασίζεται στη δημιουργία ενός μεγάλου πεζοδρόμου, που θα προσφέρει άνεση, δροσιά και σκίαση τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά ταυτόχρονα θα λειτουργεί σαν ένας μεγάλος περίπατος που θα διατρέχει όλη τη πόλη, ενώνοντας ουσιαστικά τον κόμβο της Ενδεκάτης με την Πλατεία Συντάγματος.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

Πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση

Σχετ.: α) Η υπ΄ αρίθμ. πρωτ. Οικ. 5400/07.11.2013 Απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας, όπως ισχύει, β) Ο Ν. 4177/2013, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, γ) Το υπ΄ αρίθμ. πρωτ. 6557/18.04.2024 έγγραφο της Αρμόδιας Υπηρεσίας, αναπόσπαστο μέρος της παρούσης. Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στη Διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στην

Bazaar βιβλίων και ειδών γραφικής ύλης από το ΠΙΟΠ

Mε αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου (23/4),...

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στην Τρίπολη

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο