ΝΑΥΠΛΙΟ: Οι κρουαζιέρες και η ανάδειξη του Δήμου σε παγκόσμιο επίπεδο!

Συντονισμένες ενέργειες του Δημάρχου Ναυπλιέων για την ανάπτυξη της Κρουαζιέρας…

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος συνεχίζοντας, με μεθοδευμένες κινήσεις ,την προώθηση του τουριστικού προϊόντος τόσο της πόλης του Ναυπλίου όσο και όλου του Καλλικρατικού Δήμου, είχε συνάντηση με εκπροσώπους και διευθυντές της εταιρίας κρουαζιέρας Celestyal Cruises.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρίας στον Πειραιά, παρουσία και του λιμενάρχη Ναυπλίου κ. Σπύρου Μαρίνου.

Ο κ. Κωστούρος, τονίζοντας το γεγονός της ανοδικής πορείας της πόλης, επισήμανε ότι βασική επιδίωξη αυτής της συνάντησης δεν είναι μια επιδερμική προσέγγιση, αλλά μια επαφή και μια κουβέντα σε βάθος για την όσο το δυνατόν πιο εύρυθμη λειτουργία της κρουαζιέρας, αλλά και την ανάδειξη του Δήμου Ναυπλιέων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι εποχές αλλάζουν και οι πολιτικές προσαρμόζονται ,όμως εμείς στο Ναύπλιο ούτε προσαρμοζόμαστε ούτε συμβιβαζόμαστε, παρά μόνο θέτουμε τον πήχη κάθε μέρα και ψηλότερα, ατενίζοντας το μέλλον του τόπου μας με αισιοδοξία, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κωστούρος τελειώνοντας την συνάντηση.
(04/04/2017)

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περί Πρωτοκόλλου και Εθιμοτυπίας στο Λεβίδι στον Παναρκαδικό και στην Expo

Παρατηρώντας τις διάφορες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στον τόπο...

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, την Δευτέρα 15 Απριλίου. Η προετοιμασία για την επικείμενη αντιπυρική περίοδο ήταν το βασικό ζήτημα που απασχόλησε τη συνεδρίαση, με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να αναλύει

Ο Αποστόλης Στρέμπας πρώτος σκόρερ στην Α’ κατηγορία Αρκαδίας

Ο Αποστόλης Στρέμπας είναι ο πρώτος σκόρερ με 27...

Κώστας Τζιούμης: «Απρέπεια και απρεπείς»

Σε δήλωση του Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης αναφέρεται...
Μετάβαση στο περιεχόμενο