Το Ναύπλιο στο επίκεντρο της προσοχής – Τι δήλωσε ο Δήμαρχος για τον Μαραθώνιο (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάνω από 6000 δρομείς από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στον 4ο Μαραθώνιο Ναυπλίου την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, με τα στοιχεία να αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά πως το Ναύπλιο έχει καταφέρει να πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των Ελλήνων αλλά και ξένων εκδρομέων – Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα του Pna.gr ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ.Δημήτρης Κωστούρος.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/CTJcQ3edz4g” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Η κάμερα του pna.gr βρέθηκε στον Μαραθώνιο Ναυπλίου και αμέσως μετά το τέλος του ζήτησε έναν απολογισμό της φετινής διοργάνωσης από τον Δήμαρχο:

«Eίμαι ικανοποιημένος. Ο Μαραθώνιος είναι και αθλητική γιορτή και έχει πάρει μεγάλη διάσταση. Η τοπική κοινωνία το έχει αγκαλιάσει και πάνω στη θέληση του κόσμου να έρθει να γιορτάσει έχει χτιστεί όλο αυτό που λέγεται Μαραθώνιος Ναυπλίου.

Ο Δήμος μας είναι ένας τουριστικός Δήμος και ο αθλο – τουρισμός είναι ένα κομμάτι μας. Τα δρομικά γεγονότα προβάλλονται παγκοσμίως και αυτό εκμεταλλευόμαστε για να προβάλλουμε τον τόπο μας.

Αγωνιζόμαστε κάθε μέρα για να μπορεί ο επισκέπτης που θα έρθει εδώ να βρίσκει πολλά πράγματα πέραν των όσων μας έχουν κληρονομήσει οι πρόγονοι μας. Κάνουμε προσπάθεια για να τα συνδέσουμε όλα, να προσφέρουμε πολλά στους επισκέπτες μας και να βοηθήσουμε και τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο