Ερμιόνη - Πόρτο Χέλι - porto heli

Δήμος Ερμιονίδας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ερμιονίδας, με την υπ’ αρ. 210/2018 απόφασή του με θέμα: «Έκδοση ψηφίσματος για το θάνατο του Προέδρου του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης, Χρήστου Δάγκλη», αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:
Την 8η Γιορτή Ροδιού, που θα πραγματοποιηθεί στην Ερμιόνη, Σάββατο 27 και Κυριακή  28 Οκτωβρίου 2018, συνδιοργανώνουν, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Ν.Π.Κ.Π.Α. Πολιτισμού και Παιδείας Δήμου Ερμιονίδας, η Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ερμιόνης και η  Φυσιολατρική Ομάδα Αργολίδας.
Προετοιμασμένος απεδείχθη ο Δήμος και το αρμόδιο Τμήμα Περιβάλλοντος, Πολιτικής Προστασίας και Καθαριότητας του Δήμου ενόψει των ακραίων φυσικών φαινομένων («Ξενοφών» και «Ζορμπάς»).
Ο Δήμος Ερμιονίδας, σας προσκαλεί στην ενημερωτική διάλεξη με θέμα: «Xyllela Fastidiosa (Ξυλλέλα).
Το ΕΔΔΥΠΠΥ ως μέλος της Συμμαχίας για την υπεύθυνη πώληση οινοπνευματωδών ποτών συμμετέχει στο Δημιουργικό Διαγωνισμό Νέων με τίτλο: «Άσ’ το πάνω μου»
Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου της 13ης Σεπτεμβρίου 2018 παρεβρέθηκε ο Δήμαρχος, κ. Δημήτριος Σφυρής, με σκοπό την αξιοποίηση χρηματοδοτήσεων του ΕΣΠΑ 2014 - 2020.
Βυθίστηκε στο Πόρτο Χέλι το Ιστιοφόρο "Father Murphy" 23.17 μέτρων
Την Τρίτη 28 και Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018, θα πραγματοποιηθεί "Ιερά Πανήγυρις" εις μνήμην του Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.
Ο Δήμος Ερμιονίδας παρουσιάζει το πρόγραμμά του για τα Πολιτιστικά Καλοκαιρινά Δρώμενα 2018.
Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής εν όψει των πανελληνίων εξετάσεων στέλνει το δικό του μήνυμα:
Σελίδα 1 από 3

logofootermedia