Δήμος Άργους – Μυκηνών: Καμία εμπλοκή του Δημάρχου στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων της Ν.Δ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Αναληθές το δημοσίευμα, προσπαθεί να πλήξει τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσο. Δεν γνωρίζουμε τι συμφέροντα εξυπηρετεί” τονίζεται σε ανακοίνωση σχετικά με δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας, περί παρέμβασης του Δημάρχου Άργους Μυκηνών στην συμμετοχή Μαλτέζου, Κολεβέντη στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

Δεν γνωρίζουμε τι συμφέροντα εξυπηρετεί η τοπική εφημερίδα «Δημοσιογράφος» και προσπαθεί με αναληθή δημοσιεύματα, να πλήξει τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσο.

Μετά από πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, που αναφέρεται στην εμπλοκή του δημάρχου Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσου στην διαμόρφωση του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Αργολίδα, αναγκαζόμαστε να διαψεύσουμε το συγκεκριμένο άρθρο.
Ξεκαθαρίζουμε ότι, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ εμπλοκή του Δημάρχου στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων της Ν.Δ!
Ο Δήμαρχος διατηρεί άριστες σχέσεις και με τον κ. Γιάννη Μαλτέζο καθώς και με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου κ. Φώτη Κολεβέντη και οι κακοήθειες αυτές, δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να βλάψουν την μεταξύ τους σχέση. Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών έχει πολλάκις αποδείξει πως, μόνο του μέλημα είναι η πρόοδος του Δήμου και η λύση των προβλημάτων που απασχολούν τους δημότες. Γι αυτό και τον στηρίζει η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο