Εντυπωσιακό το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Άργος (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

O Δήμος Άργους Μυκηνών πραγματοποίησε την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο της πόλης Δημήτρη Καμπόσο και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/UtgiIGNDvHA” frameborder=”0″ gesture=”media” allow=”encrypted-media” allowfullscreen ]

Στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην πόλη του Άργους διοργάνωσε το SANTA ARGOS RUN με πλήθος συμμετεχόντων οι οποίοι έτρεξαν μια διαδρομή 1 χιλιομέτρου στο κέντρο της πόλης.

Τα έσοδα από τα σκουφάκια του Αγίου Βασίλη που έπαιρναν οι συμμετέχοντες στον αγώνα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Χαμόγελου του παιδιού στην Κόρινθο.

Η Χριστουγεννιάτικη βραδιά έκλεισε με γλυκά για τα παιδιά ,καρουζέλ, ξυλοπόδαρους, μπαλόνια και εντυπωσιακά βεγγαλικά.

Οι Χορωδίες, του Λυκείου Ελληνίδων Άργους, η χορωδία Τελέσιλλα και η χορωδία της Αργολικής Πρότασης είπαν καλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια ενώ Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα έπαιξε η φιλαρμονική του Δήμου Άργους.

Δείτε περισσότερα εδώ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο