Ο Δήμος Άργους Μυκηνών στην έκθεση Πελοπόννησος EXPO

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών συμμετέχει στην έκθεση Πελοπόννησος EXPO 2017  η οποία πραγματοποιείται από τις 27 Σεπτεμβρίου ως την 1η Οκτωβρίου 2017 στην Αργολίδα, στο κτίριο Φραγκίστα.

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών έχοντας στόχο την εξωστρέφεια, την επικοινωνία και την προβολή της προόδου  η οποία έχει επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια σε επίπεδο έργων, δομών αλλά και ιδιωτικών πρωτοβουλιών στην πρωτεύουσα  και σε ολόκληρο τον Δήμο.

Περίπτερο Δήμου Άργους Μυκηνών: 4,6
Ώρες Λειτουργίας της έκθεσης; 
Καθημερινές : 17:00 – 22:00
Σαββατοκύριακο : 10:30 – 22:00

Χαιρετισμός Δημάρχου

Η δύναμη της συλλογικότητας έχει αποδειχθεί πως επιφέρει πάντοτε καρπούς σε οποιονδήποτε τομέα κι αν εφαρμόζεται στις κοινωνίες.

Η προσπάθεια αυτή των φορέων της Αργολίδας για την ανάδειξη των ποιοτικών προϊόντων της εύφορης γης της Πελοποννήσου είναι περισσότερο από ποτέ επιτακτική ανάγκη λόγω του ότι η παραγωγή στην χώρα μας τείνει να εκλείψει δια παντός ενώ η οικονομία μας βρίσκεται εδώ και πολλά έτη σε καταστολή με μια δαμόκλειο σπάθη να την απειλεί.

Γι αυτό τον λόγο η συλλογική προσπάθεια είναι απαραίτητη  και πρέπει να συγχαρώ όλα τα επιμελητήρια της Πελοποννήσου γι αυτή την σπουδαία πρωτοβουλία που θα διαφημίσει τους θησαυρούς της πελοποννησιακής γης.

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών στέκεται πάντοτε αρωγός σε κάθε προσπάθεια στήριξης και ανάπτυξης του αγροδιατροφικού μας  τομέα και καλεί όλους του φορείς οι οποίοι συνθέτουν το προφίλ της επιχειρηματικότητας να συμβάλουν στην προσπάθεια αυτή .

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών & Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου

Δημήτρης Καμπόσος

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη...

Παράδοση έξυπνων ιατρικών συσκευών στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

H Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης πραγματοποίησε εκδήλωση παράδοσης συσκευών στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON «SMART BEAR», στο χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ, την Πέμπτη 18 Απριλίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας, Μαρία Οικονομάκου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Καμαρινόπουλος και Υπηρεσιακοί παράγοντες

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο