Αργολικα Νεα - Άργος

Δήμος Άργους - Μυκηνών

Στις οικονομικές εξελίξεις που διαδραματίζονται αυτές τις ημέρες στην Τουρκία και στον  Ερντογάν που ανοίγει πόρτα στη Ευρώπη αναφέρθηκε στην εβδομαδιαία του εκπομπή "Σε επικοινωνία με τον δήμαρχο" ο Δημήτρης Καμπόσος Δήμαρχος Άργους Μυκηνών.
Την Τρίτη 31/07/2018 και την Παρασκευή 03/08/2018 η 1η ΤΟΜΥ Άργους στο πλαίσιο της ανάπτυξης και υλοποίησης σειράς δράσεων πρόληψης και αγωγής υγείας με ωφελούμενους τους μαθητές του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) «Παιδική Πολιτεία» του δήμου Άργους – Μυκηνών…
Αφήνοντας να περάσει λίγο διάστημα από την ανείπωτη τραγωδία των πυρκαγιών, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, επέστρεψε, με την εβδομαδιαία εκπομπή του σε "Επικοινωνία με το Δήμαρχο". Εξ αρχής τόνισε χαρακτηριστικά:  "Συγκλονισμένη η Παγκόσμια Κοινότητα είτε στην Ελλάδα είτε…
Την Τετάρτη 25/07/2018, η 1η ΤΟΜΥ Άργους στο πλαίσιο της ανάπτυξης και υλοποίησης σειράς δράσεων πρόληψης και αγωγής υγείας με ωφελούμενους τους μαθητές του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) «Παιδική Πολιτεία» του δήμου Άργους – Μυκηνών πραγματοποίησε την δεύτερη δράση…
Την Δευτέρα 23/07/2018 η 1η ΤΟΜΥ Άργους στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της σχετικά με την ανάπτυξη δράσεων πρόληψης και αγωγής υγείας στον πληθυσμό, και σε συνεργασία με το ΚΕΔΑΜ (ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ) του δήμου Άργους – Μυκηνών, πραγματοποίησε…
Από σήμερα Τρίτη 24/7 έως την Παρασκευή 27/7 από τις 09:00 έως τις 13:00 και από τις 17:00 έως τις 20:30  ο Δήμος Άργους  Μυκηνών περισυλλέγει στους Στρατώνες Καποδίστρια:
"Μεγάλη προσπάθεια της κυβέρνησης να βγάλει από πάνω της την ενοχή για το θέμα τον Σκοπίων" αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος στην εβδομαδιαία του εκπομπή Σε επικοινωνία με τον Δήμαρχο.
Ξέρω γιατί με πολεμούν τα εντεταλμένα ΜΜΕ! Μόνο η ΝΔ μπορεί να ρίξει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ! Απόψε στις 20:00 στην Κόρινθο ΟΛΟΙ για την Μακεδονία μας!
"Ουδέποτε αναφέρθηκα συλλήβδην στους γείτονες μας Ναυπλιείς  με αυτούς τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς τους οποίους αναφέρει το πρωτοσέλιδο(!)
Ο Δήμαρχος Άργους, Δημήτρης Καμπόσος μιλά για την εξέλιξη του στεγασμένου κολυμβητηρίου Άργους, την παράδοση της πλατείας και το Ιστορικό Πάρκο.
Σελίδα 1 από 14

logofootermedia