Αργολικα Νεα - Άργος

Δήμος Άργους - Μυκηνών

"Θα λέμε στο μέλλον (αν ξεπουλήσουν) αντί της λέξης προδότης...είσαι Κοτζιάς ή Τσίπρας", αυτή τη σκληρή φράση χρησιμοποίησε ο Δημαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος στην σημερινή του διαδικτυακή εκπομπή του "Σε επικοινωνία με τον Δήμαρχο" Δείτε παρακάτω ολόκληρη την εκπομπή…
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καρναβαλική παρέλαση στην πόλη του Άργους την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018.
Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 στην κεντρική πλατεία της πόλης του Άργους στο πλαίσιο του προγράμματος ''Απόκριες 2018'' πραγματοποιήθηκε η πρώτη νυχτερινή καρναβαλική παρέλαση.
Δημήτρης Καμπόσος για ΕΛΓΑ: Ωραία είναι να τα παίρνεις από τους αγρότες αλλά πρέπει να αποδίδεις κι εκείνα που πρέπει, όταν πρέπει.
Ακούστε επίσημα από τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο και με αποδείξεις πόσοι ήταν στο συλλαλητήριο της Αθήνας !!!
Μετά την ολοκλήρωση πολλών και χρονοβόρων διαδικασιών και τις εγκρίσεις της Β΄ φάσης των κυκλοφοριακών αλλαγών στην πόλη του Άργους, εφαρμόζονται τμηματικά κυκλοφοριακές αλλαγές οι οποίες θα λύσουν, σύμφωνα με την Δημοτική Αρχή, ολοκληρωτικά και ριζικά τα προβλήματα που μέχρι…
O Δήμαρχος Άργους Μυκηνών για το χθεσινό συλλαλητήριο της Αθήνας. Πόσος κόσμος βρέθηκε στο κέντρο της πρωτεύουσας; Τι είπε στα παρασκήνια με τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Θεοδωράκη και ποια ψέμματα είπε ο Κοτζιάς.
Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών ομιλητής στο μεγάλο συλλαλητήριο της Αθήνας για την Μακεδονία
Με αφορμή την επικείμενη λήξη ισχύος των επαγγελματικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών, ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους κατόχους επαγγελματικών αδειών που υπάγονται στην αρμοδιότητα του Δήμου για τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται για την ανανέωση τους.
Το πρόγραμμα των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Άργους Μυκηνών ανακοίνωσε η ΚΕΔΑΜ και σύμφωνα με αυτό πλούσιες ειναι οι εκδηλώσεις σε όλο το Δήμο.
Σελίδα 1 από 11

logo 

Please publish modules in offcanvas position.