Αργολικές ειδήσεις - Ναύπλιο

Στης κλειστές φυλακές Ναυπλίου και Τίρυνθας βρέθηκε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, Παρασκευή 20 Απριλίου 2018. 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 09:25
Ο Δήμος Επιδαύρου συμμετέχει στο πρόγραμμα Δωρεάν Μαστογραφικού Ελέγχου, της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας που στηρίζεται από την Κ.Ε.Δ.Ε.
Με ηλεκτρονικό τρόπο διενεργούνται πλέον οι διαγωνισμοί για τα δημόσια έργα.
Το Ναύπλιο επιλέγεται για την διεξαγωγή ενός ακόμα ευρωπαϊκού συνεδρίου. Ο Δήμος Ναυπλιέων συνδιοργανώνει με το Ινστιτούτο Ερευνών Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ευρωπαϊκό Συνέδριο (General Assembly) στα πλαίσια του προγράμματος ACTRIS 2 στο Βουλευτικό.
Για “μαύρη ημέρα” για την Ελλάδα κάνει λόγο ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών κ. Καμπόσος στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας ενημέρωσης που έχει καθιερώσει ο Δήμαρχος με την εκπομπή του "Σε…

Όπως κάθε χρόνο, έτσι κι εφέτος με μεγάλη λαμπρότητα εορτάσθηκε η εορτή της Ζωοδόχου πηγής στο Κεφαλάρι του Άργους .

Δεκάδες κάτοικοι στο χωριό της Ασίνης στο Ναύπλιο συμμετείχαν και φέτος ανήμερα του Πάσχα στο έθιμο της "εκτέλεσης", πυροβολώντας με κυνηγετικά όπλα (καραμπίνες και δίκαννα), το ομοίωμα του Ιούδα.

Ο Πέτρος Γαϊτάνος μας μίλησε για τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών για την συνεργασία με τον Δημήτρη Μπάση και έδωσε τις ευχές του για την Ανάσταση.

Η καύση του Βαραββά στην Νέα Κίο Αργολίδος, Μεγάλη Παρασκευή 6 Απριλίου 2018.Κάθε χρόνο, τη Μεγάλη Παρασκευή, στη Νέα Κίο Αργολίδας αναβιώνει ένα παμπάλαιο έθιμο, μοναδικό στο είδος του, που μας έρχεται από την Κίο της Μικράς Ασίας.

Η περιφορά του Επιτάφιου στην τοπική κοινότητα Τολού του Δήμου Ναυπλιέων γίνεται την Μεγάλη Παρασκευή , με ένα ιδιαίτερο τρόπο , αφού οι νέοι της περιοχής περιφέρουν τον Επιτάφιο μέσα στη θάλασσα, Μεγάλη Παρασκευή 6 Απριλίου 2018.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 07 Απριλίου 2018 11:04
Σελίδα 1 από 72

logofootermedia