Αργολικές ειδήσεις - Ναύπλιο

Πέτρος Τατουλης: Κανονικά η σχολική μεταφορά Αργολίδας από την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Σε ότι αφορά τη σχολική μεταφορά στην Αργολίδα πραγματικά υπήρξε μερικό πρόβλημα λόγω μη συμμετοχής των μεταφορέων στους δύο διεθνείς ανοιχτούς ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς και στην αδυναμία τους να ικανοποιήσουν τις οδηγίες του Υπουργείου για παράταση των συμβάσεων.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 15:45
Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών, ο Δήμος Επιδαύρου και η Διεύθυνση Β/ΘΜΙΑΣ Εκπαίδευσης Αργολίδας, διοργανώνουν Διημερίδα με θέμα: «Φιλοσοφία και Επιστήμη.
Μια ακόμα σημαντική διεθνή καταξίωση πέτυχε ο Δήμος Ναυπλιέων διοργανώνοντας για δεύτερη φορά τον εορτασμό για την Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης στις 22 Σεπτεμβρίου 2018 στην Πλατεία Συντάγματος και το Βουλευτικό και συνεργασία με την Unesco Αργολίδας.
Ο Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, στην εβδομαδιαία εκπομπή του σε "Επικοινωνία με το Δήμαρχο" 21 Σεπτεμβρίου 2018, αναφέρεται στην επίσκεψή του στη ΔΕΘ και στην ομιλία του κ. Μητσοτάκη διευκρινίζοντας πως ύστερα από την πρόσκληση που έλαβε προκειμένου…
Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι μαθητές των δυο Λυκείων του Ναυπλίου και του 1ου ΕΠΑΛ Ναυπλίου το πρωί της Πέμπτης 20 Σεπτεμβρίου.
Το ΕΔΔΥΠΠΥ ως μέλος της Συμμαχίας για την υπεύθυνη πώληση οινοπνευματωδών ποτών συμμετέχει στο Δημιουργικό Διαγωνισμό Νέων με τίτλο: «Άσ’ το πάνω μου»
Διέλυσε κάθε υποψία κατά του Δήμου ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος αναφορικά με την διαδιδόμενη χρήση του χώρου του στρατοπέδου του ΚΕΜΧ, αν και εφ όσον αποφασιστεί η μη χρησιμοποίησή του για στρατιωτικές ανάγκες.
Η υδροδότηση της Αγίας Τριάδας (Μέρμπακα) και της κοινότητας του Παναριτίου είναι ένα γεγονός μέγιστης σημασίας για την περιοχή της Μηδέας.

Η Διεύθυνση Δασών Αργολίδας επιθυμεί την ενημέρωση του κοινού σε ότι αφορά στους δασικούς χάρτες της περιοχής και ανακοινώνει:

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018 12:49
Σελίδα 1 από 88

logofootermedia