ΑΡΚΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ: “Να μπουν τα προσφυγόπουλα στα σχολεία, αλλά…” (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα όσα είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη φοίτηση προσφυγόπουλων σε σχολεία και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μίλησε σε συνέντευξη του ο Αρκάς βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Βλάσης.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/gekwxo2Wv8k” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

“Δεν είμαστε ρατσιστές. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν εγκλωβιστεί στη χώρα μας και οφείλουμε να τους απορροφήσουμε σε κάποιες δομές. Μην ξεχνάτε πως σαν Έλληνες έχουμε βρεθεί στην ίδια θέση”, δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ συμπλήρωσε: “Θα πρέπει να φοιτήσουν στα σχολεία αλλά με προσοχή για να μην υπάρχουν περιοχές όπου τα παιδιά των προσφύγων θα αποτελούν την πλειονότητα”.

Από τις δηλώσεις του κ.Βλάση δεν έλειψαν οι αιχμές για τις εγκληματικές – όπως τις χαρακτήρισε- ενέργειες της κυβέρνησης γύρω από το προσφυγικό. “Οι πληροφορίες μου αναφέρουν πως και πάλι αυξάνονται οι ροές προσφύγων. Την απόλυτη ευθύνη γι’ αυτή την κατάσταση την έχουν Τσίπρας και Καμμένος. Ο μόνος που είχε πάρει πρωτοβουλία για να γίνει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών με στόχο να λυθεί το θέμα ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης”, τόνισε.

Τέλος σε ερώτηση σχετικά με το εάν γνωρίζει σε ποιο στάδιο βρίσκεται το θέμα της φιλοξενίας προσφύγων στην Τρίπολη και αν θα προχωρήσει αυτό το σχέδιο που μιλούσε για εγκατάσταση 500 προσφύγων στην πόλη, δήλωσε πως δεν έχει ενημέρωση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καιρός: Λάσπη και αφρικανική σκόνη

Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά

Τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Νήσων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά, υποδέχτηκε, στα γραφεία της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου. Η αντιπυρική περίοδος, ο προγραμματισμός και οι κατά τόπους ασκήσεις ετοιμότητας, απασχόλησαν τη συζήτηση, η οποία και έγινε σε απόλυτο κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης. Η κλιματική αλλαγή, οι υψηλές

Συλλήψεις στην Μεσσηνία για όπλα, ναρκωτικά και πλαστογραφία

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Συνελήφθη ένα...

Πρώτη συνεδρίαση για την Περιφερειακή Επιτροπή Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής

Συνεδρίασε για πρώτη φορά η Περιφερειακή Επιτροπή Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής Πελοποννήσου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την Τρίτη 23 Απριλίου, με τη συμμετοχή των εκπροσώπων όλων των παρατάξεων. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Χρυσοβαλάντης Μέλλος, προχώρησε στην εξής δήλωση: «Η Επιτροπή αυτή ασχολείται με θέματα Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο